Ομάδα σπουδαστών του Κάρντιφ, κοντά στο Γιουρόπα Λιγκ!

Αν... τολμήσει να πει κάποιος ότι είναι ανούσιο να κάνεις όνειρα, τότε δεν έχει θέση στην ομάδα των σπουδαστών της Cardiff Met. Αυτοί, βρίσκονται μπροστά σε ευκαιρία ζωής και διεκδικούν ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μέσω της Welsh Premier League!  



Ομάδα σπουδαστών του Κάρντιφ, κοντά στο Γιουρόπα Λιγκ!

Το μπαράζ απέναντι στη Bangor City θα κρίνει την ομάδα που θα βρεθεί στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τη νέα σεζόν, με το σύνολο από το Cardiff να έχει ανέβει φέτος στην πρώτη κατηγορία του ουαλικού ποδοσφαίρου, ούσα πρωταθλήτρια στη Welsh League Division One.

«Τσιμπιέμαι όταν σκέφτομαι ότι πριν από πέντε χρόνια ήμασταν στην Division Three και πλέον διεκδικούμε μια θέση για το Γιουρόπα Λιγκ το 2017! Έχουμε δουλέψει όλοι πολύ σκληρά, περισσότερο από κάθε άλλον και κάθε άλλη ομάδα και αξίζουμε την επιτυχία που βιώνουμε αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο κόους της Cardiff Met, Κρίστιαν Έντουαρντς, άλλοτε αμυντικός της Σουόνσι και της εθνικής ομάδας της Ουαλίας...

Αν οι σπουδαστές δουν ακόμα ένα τεράστιο όνειρό τους να παίρνει σάρκα και οστά, θα πρόκειται για την πρώτη ομάδα μαθητών που θα εκπροσωπήσουν ένα βρετανικό έθνος στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Στα πλέι-οφ συμμετείχαν ως 6οι της βαθμολογίας και στα ημιτελικά των πλέι-οφ επικράτησαν 2-1 της Carmarthen.

Την εποχή του... χορού των εκατομμυρίων, των μεταγραφών που ξεπερνούν τα 100 εκατ.λίρες και τους μισθούς με τα πολλά μηδενικά που μπαίνουν κάθε εβδομάδα στους λογαριασμούς των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, οι σπουδαστές από το Κάρντιφ πληρώνουν και 150 λίρες κάθε σεζόν από την τσέπη τους, για τις εμφανίσεις τους και λειτουργικά έξοδα!