Η ευκαιρία της Τσέστερφιλντ

Μία μοναδική ευκαιρία να επικρατήσει εκτός έδρας της Λίνκολν και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το ντέρμπι των διωκτών της έχει η πρωτοπόρος της League Two Τσέστερφιλντ. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Ρόδεραμ υποδέχεται τη Σριούσμπερι με κοινό στόχο να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.



Η ευκαιρία της Τσέστερφιλντ

Λίνκολν – Τσέστερφιλντ

Η Τσέστερφιλντ περνάει περίοδο κρίσης και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές μετράει τέσσερις ισοπαλίες (!) μία νίκη και μία ήττα! Είδε έτσι τους διώκτες της να πλησιάζουν όμως κρατάει ακόμη μία απόσταση πέντε βαθμών που μπορεί να την μεγαλώσει αν νικήσει τη Λίνκολν. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας χάνει πολύ δύσκολα εκτός έδρας όμως δεν νικάει και εύκολα αφού έχει 8 ισοπαλίες σε 15 αγώνες.

Η Λίνκολν δείχνει να έχει βρει τον εαυτό της τον τελευταίο καιρό και ανεβαίνει τρέχοντας θέσεις στη βαθμολογία. Οι τέσσερις νίκες που πέτυχε στα έξι τελευταία ματς της και η μία ισοπαλία την έχουν βοηθήσει όχι απλά να ξεφύγει από τις θέσεις λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και να βάλει ως στόχο τις θέσεις των πλέι οφ που απέχουν τώρα εφτά βαθμούς.


Ρόδεραμ – Σριούσμπερι

Τη νίκη που θα την ανεβάσει στη δεύτερη θέση και θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή θα ψάξει η Ρόδεραμ που μετρά τρεις νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία της ματς. Εντός έδρας πάντως είναι πολύ δυνατή και έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα όπως επίσης και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μπροστά στον κόσμο της.

Η Σριούσμπερι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και με τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα έξι πιο πρόσφατα ματς, είδε την απόσταση από την κορυφή να μειώνεται από τους δέκα βαθμούς στους πέντε. Εκτός έδρας πάντως δεν τα πάει άσχημα έχοντας την Τρίτη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.


Αναλυτικά οι αγώνες της League Two

Τσέλτεναμ – Μπαρνέτ

Κρου – Στίβενεϊτζ

Τζίλιγχαμ – Μπέρι

Χέρεφορντ – Μπέρτον

Λίνκολν – Τσέστερφιλντ

Μόρκαμ – Όξφορντ

Νορθάμπτον – Όλντερσοτ

Ρόδεραμ – Σριούσμπερι

Στόκπορτ – Μάκλσφιλντ

Τορκί – Σάουθεντ

Γουίκομ - Άκρινγκτον