Eρχεται βαριά «καμπάνα»για Βενγκέρ, Νασρί

Με ποινή τουλάχιστον δύο αγωνιστικών κινδυνεύουν οι Αρσέν Βενγκέρ και Σαμίρ Νασρί, που κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA(για τις 17 Μαρτίου), για τις δηλώσεις που έκαναν κατά του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ, Μάσιμο Μπουσάκα.



Eρχεται βαριά «καμπάνα»για Βενγκέρ, Νασρί

Ο Βενγκέρ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την απόφαση του Ελβετού ρέφερι να αποβάλλει τον Φαν Πέρσι και στο τέλος του αγώνα περίμενε τον διαιτήτη προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορταζ το "επεισόδιο" δεν περιορίστηκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά συνεχίστηκε και στο δρόμο προς τα αποδυτήρια. Έτσι η αρμόδια επιτροπή κάλεσε τον Αλσατό τεχνικό αλλά και τον Σαμίρ Νασρί σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά σχετικά με τα σχόλια που έκαναν για τον διαιτητή.

Σε περίπτωση που οι δυο άνδρες κριθούν ένοχοι αντιμετωπίζουν ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον δυο αγωνιστικών, σύμφωνα με το άρθρο 10 των κανονισμών της ΟΥΕΦΑ.

Παράλληλα με χρηματικό πρόστιμο μπορεί να τιμωρηθεί και η Αρσεναλ καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνη για την καθυστερημένη έναρξη και των δυο ημιχρόνων στο "Καμπ Νου"

Από εκεί και πέρα, έγινε σαφές ότι η Άρσεναλ δεν έχει δικαίωμα έφεσης για την τιμωρία του Ολλανδού επιθετικού. Οπως επανέλαβε εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ, μόνο σε περιπτώσεις που ο διαιτήτης έχει τιμωρήσει λάθος παίκτη μπορεί να αναιρεθεί εκ των υστέρων μια απόφαση του.