Ε όχι και στην Ευρώπη!

Ο αναγνώστης Μαρίνος Σκούρτης εκφράζει την άποψή του για την Άρσνεναλ στεκόμενος στη διαιτησία που είχαν ως τώρα οι «κανονιέρηδες» τόσο στην Ευρώπη κόντρα στην Μπαρτσελόνα όσο και στη μάχη της Πρέμιερ Λιγκ.



Ε όχι και στην Ευρώπη!
Η Άρσεναλ στην Ευρώπη

Φαίνεται οτι δεν είναι μόνο στην Αγγλία άθλια η διαιτησία για την Άρσεναλ αλλά και στην Ευρώπη... Αυτό αποδείχθηκε στον χθεσινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με γκολ του Μέσι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τους <<κανονιέρηδες>> να φέρνουν το ματς στα ίσια μετά από αυτογκόλ του Μπουσκέτς στο 52.

Ετσι προμηνυόταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι στη συνέχεια με φάσεις και για τις δυο ομάδες προς τις δυο εστίες με φοβερό θέαμα..Όμως στο 55 ο ρέφερι Μάσιμο Μπουζάκα <<φρόντισε>> να χαλάσει το ματς και να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ρόμπιν Βαν Πέρσι διότι συνέχισε τη φάση έπειτα από οφσάιντ που καταλογίστηκε 1΄΄ (!) νωρίτερα..

Και σας ρωτάω κύριε Μπουζάκα: Πώς γίνεται ένας ποδοσφαιριστής με την πίεση και την άγχος που κατέχει, να ακούσει το σφύριγμά σας μέσα σε ένα γήπεδο 98.000 θεατών; Και έστω ό,τι άκουσε το σφύριγμα, αφήνεις σε ένα τέτοιο αγώνα την αντίπαλη ομάδα (και φιλοξενούμενη) με 10 παίκτες;;; Ακόμη και η UEFA είναι σοκαρισμένη με την απόφασή σας..

Τελικά δεν συμβαίνουν μόνο στην Αγγλία τα διαιτητικά αίσχη ενάντια στην Άρσεναλ, αλλά και εκτός αυτής… Γιατί άραγε τέτοια μεταχείριση;;;


Η Άρσεναλ στην Αγγλία

Αν είχε στη σακούλα της τους <<τσάμπα>> βαθμούς που έχει χάσει μέχρι στιγμής, τώρα η Άρσεναλ θα ήταν πρωταθλήτρια! Οι <<κανονιέρηδες>> είτε λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης είτε έλλειψης εμπειρίας είτε οτιδήποτε άλλο αφήνουν βαθμούς τους οποίους πρέπει να παίρνουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Αναφέρω μόνο μερικά από τα παιχνίδια τα οποία οι Γκάνερς είτε έχασαν μέσα από τα χέρια τους είτε βοήθησαν <<άλλοι>> για να τα χάσουν...(πιστεύω να καταλαβαίνετε τί εννοώ):

Σάντερλαντ (εκτός): με τον διαιτητή να δίνει 3 λεπτά καθυστερήσεων και στο τέλος να κρατάει 6 (!) με την Άρσεναλ να δέχεται τα γκολ της ισοφάρισης στο 96.

Μάντσεστερ Γ.: όπου ο γνωστός σε όλους μας για τη συμπάθειά του προς τη Γιουνάιτεντ Χάουαρντ Γουέμπ <<σφάζει>> κανονικότατα την Άρσεναλ ενώ δίνει και ανύπαρκτο πέναλτι στον Νάνι.

Γουίγκαν (εκτός): ο ρέφερι Λι Πρόμπερτ καταλογίζει πέναλτι σε βουτιά του Ν’ Ζόγκμπια και δίνει και κίτρινη κάρτα στον Κοσιελνί.

Έβερτον (εντός): ο επόπτης μετράει γκολ του Σαχά, με τον Γάλλο επιθετικό να βρίσκεται τουλάχιστον ένα μέτρο οφσάιντ.

Νιούκαστλ (εκτός): όπου όλοι ξέρουμε τι έγινε, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε.. Με πιο πρόσφατο, τον εντός έδρας αγώνα με την Σάντερλαντ όπου ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ του Αρσάβιν και να μην δίνετε εμφανέστατο πέναλτι στον Ρώσο μεσοεπιθετικό στη συνέχεια!

Συγχαρητήρια κύριοι, μας καταντήσατε να σκεφτόμαστε -και εμείς οι λάτρες του Αγγλικού ποδοσφαίρου- <<ελληνικά>>. Πάντως, παρόλα τα εμπόδια που υπάρχουν η Άρσεναλ οφείλει ως μεγάλη ομάδα να αρχίσει την αντεπίθεσή της και να πάρει το πρωτάθλημα το οποίο κατά την άποψή μου της ανήκει φέτος!


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)