Σε συνέχεια του ντέρμπι...

Καλησπέρα, να ξεκαθαρίσω ότι είμαι οπαδός της manutd,τρελός και παλαβός, ζώντας τα πέτρινα 26 χρόνιακαι αναπνέω κάθε επιτυχία στα επόμενα χρόνια της κυριαρχίας μας... αλλά ας μιλήσω για το σήμερα.



Σε συνέχεια του ντέρμπι...
Άποψη του αναγνώστη Παναγιώτη Καράμπελα (και των παιδιών του)

Όσο και να μην ηθελα να το πιστεψω, απο την συνθεση και μονο της ομαδας, απο τα αποδυτηρια γνωριζα οτι το παιχνιδι ηταν χαμενο, οχι γιατι το επαιξε 4-4-2 αλλα γιατι εψαχνα να βρω τον μεγαλο παιχτη στην συνθεση της ομαδας μου που θα παρει
την ομαδαστην πλατη της.

Οι 35αρηδες πλεον στην μεσαια γραμμη εισαν μονο για νακανουν τα ρεκορ και να προσθεσουν συμμετοχες (δενασελγω πανω στα ονοματα των Γκιγκς και Σκουλς). με τον Ρουνεϊ σε ασχημη χρονία, ημασταν καταδικασμενοι.αλλα το επομενοπου θα αναφερωισωςεξοργισει τους φιλους οπαδους μας:

Ο μοναδικος που θα μπορουσε ναειναι ο αρχοντας στο κεντρο, ηταν στον παγκο, και αναφερομαι στον σκοτσεζο Φλετσερ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το περασε στην θεση του Νανι να παιξει με 2 αμυντικα χαφ (φλετσερ καρρικ) και ν αφησει τον σκοουλς ή τον γκιγκς σε πιο δημιουργικους ρολους. Αλλα αυτα πλεον ειναι ιστορια!!!!!

Στον βωμο του... χρεους της ομαδας μου, με τη φυγη Ροναλντο - Τεβεζ, φοβαμαι  οτι στο επερχομενο δυσκολο προγραμμα που εχουμε με Αρσεναλ στοΛονδινο και Τσελσι εντος, δεν αντεξουμε εμεις στην πιεση και χαρισουμε ενα φαινομενικα ευκολο (που δεν υπαρχει αυτο στην αγγλια) πρωταθλημα.

υγ. Φοβαμαι τελικα μηπως μας στοιχιωσει και το 19ο πρωταθλημα για πολλα χρονια. Μακαρι ναμην γινει και να το πανηγυρισωμαζι με τους φιλους οπαδους.


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)

TAGS: