Η μεγάλη της «United» σχολή!

Και τώρα έφτασε η στιγμή της αλήθειας για να δούμε ποιος θα καταφέρει στο τέλος να στεφτεί πρωταθλητής! Ως φανατικός οπαδός των Μπέμπηδων 23 χρόνια τώρα και πάντα δίπλα στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λοιπόν, τοποθετώ κι εγώ με τη σειρά μου αυτά τα λόγια στη στήλη σας, και με την αφορμή αυτή, τονίζω κάτι ακόμα που θεωρώ εξίσου σημαντικό μιας και αρκετοί κάνουν περιττή χρήση στο england365 γράφοντας πολλές φορές ανοησίες.



Η μεγάλη της «United» σχολή!

Με ολη την ειλικρινια που με διακατεχει και τοποθετωντας αντικειμενικα τις αποψεις μου παντα,θελω να παψουν οι κακοβουλοι και κομπλεξικοι Ελληνες οπαδοι ξενων ομαδων,και ειδικοτερα οσων τάσσονται κατα της Γιουναιτεντ, με κατινια βγαλμενη απο τη μιζερια και την κακομοιρια της σουπερ λιγδας... δηλαδη να ανοιγουν το στομα τους και να πετανε βατραχια !!!

Δεν χωραει αυτη η παραγκιασμενη συνηθεια στην Αγγλια,οποτε μην λετε οτι βλακεια σας ερθει στο κεφαλι.ειναι κουραστικο για ολους εμας που η μονη ομαδα που υποστηριζουμε ερχεται απο το νησι και αγαπαμε μονο αυτη και καμια αλλη.

Θα φερω για παραδειγμα τους Ολυμπιακους

τονιζω πως δεν ειμαι ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟS

Απλα αποτελουν συχνο φαινομενο οι φιλοι του Ολυμπιακου.... ειμαι Liverpool στην Αγγλια,Real στην Ισπανια και Milan στην Ιταλια ! Ειμαστε σοβαροι? τι απιθανο κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι αυτο? Απο δω η γυναικα μου κι απο δω η γκομενα μου? Δεν σας τιμα καθολου αυτο και μαλιστα δεν σας καθιστα οπαδους των ομαδων που λετε πως υποστηριζετε!!!

Ειναι τραγικο να το παιζεις οπαδος μιας ομαδας και οταν αυτη δεν παιζει Ευρωπη να υμνεις δυο και τρεις και τεσσερεις αλλες για να ικανοποιησεις και καλα το μεγαλο ταλεντο σου στην οπαδικοτητα του καφενειου.

Αντι-United oi γαυροι και αδελφια με την Liverpool= που ετσι και βρεθουνε στο Anfield και φωναξουν Ολυμπιακαρα θα φανε το ξυλο της χρονιας τους.

Που ετσι και παιξουν αντιπαλοι με την Liverpool στο Καραισκακη θα βρισουν οτι εχει σχεση με την Αγγλια και η αισχρολογια θα ακουγεται απο το Φαληρο μεχρι την Κινετα. Το ιδιο θα ισχυει με οποια αλλη ομαδα και αν παιξουν....κατα τα αλλα,ειμαστε αδελφια με την Liverpool... με τον Ερυθρο Αστερα ισως, αλλα οχι με την Liverpool, της οποιας το "you are never walk alone" ταυτιζει την ομαδα με τους οπαδους της και μονο, οχι κατι περισσοτερο!

Οποτε ειναι αδικαιολογητος ο φανατισμος και η παραμικρη οπαδικη συμπεριφορα με τις ομαδες γκομενες σου. Κατσε δες και και παρε μερος, το να φανατιστεις δεν κολλαει στην περιπτωση σου...

Κλεινωντας υπενθυμιζω πως δεν εχω σκοπο να προσβαλω τους φιλους του Ολυμπιακου,δεν θα μου επετρεπα ποτε κατι τετοιο αλλωστε και ποσο μαλλον δημοσια. Ειναι ζωντανο και αληθινο παραδειγμα ομωςαυτη η νοοτροπια πολλων ερυθρολευκων φιλων και καλο θα ηταν να σταματησει καποια στιγμη !!!

GLORY GLORY MAN-UNITED...."THE TRUE RED DEVILS"

Μιχαλης Σμυρλης απο το Ντισελντορφ Γερμανιας



Ο φίλος Μαρίνος αναφέρθηκε στον κύριο Βενγκέρ.

Η δική μου άποψη είναι ότι για να μπορέσει να πάρει στην ομάδα παίκτες τους οποίους αναφέρεις χρειάζεται πολλά περισσότερα χρήματα πράγμα το οποίο δεν του παρέχουν.
Έχεις δίκιο για τις εμμονές του (Ροζίτσκι και τώρα Λέμαν). Όσοι παίκτες φεύγουν το κάνουν κυρίως γιατί δεν τους ικανοποιούν τα χρήματα που τους δίνουν (βλ. Αντεμπαγιόρ, Γκαλάς και Τουρέ).

Όσο για τον αρχηγό, μετά τον Ανρί και τον Γκαλάς που ήταν κακό παιδί και του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο, ο Φάμπρεγκας φαίνεται ο επικρατέστερος. Εάν ήταν άλλος στην θέση του Βενγκέρ δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να κρατάει την ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο και να βγάζει ποδοσφαιριστές από το πουθενά. Εδώ έκανε τον Αντεμπαγιόρ παίκτη. Ένα μεγάλο μείον είναι ότι η ομάδα καταρρέει κάθε χρόνο τέτοια εποχή περίπου, αλλά αυτό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ.

Ζαμπ


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)