Και η διαστρέβλωση έχει τα όριά της!

Πραγματικά νομίζω οτι άκρη δεν πρόκειται να βρούμε όσο απαντάμε οπαδικά ακόμα και στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά πραγματικά αυτά που διαβάζουμε και οι κατηγορίες προς την United είναι τραγελαφικά... Καταρχήν να ξεκινήσουμε από το ότι ΟΛΑ τα παράπονα προέρχονται από οπαδούς της Λίβερπουλ η οποία δεν κυνηγάει καν την United φέτος… Ο μόνος της νταλκάς όπως και των οπαδών της είναι μην την περάσουμε σε τίτλους...



Και η διαστρέβλωση έχει τα όριά της!

Θελω ν απαντησω στα 2 τελευταια μειλ που ανεβηκαν απο οπαδους τη "μεγαλης" λιβερπουλ... Καταρχην ο φιλος ο χρηστος μιλαει πολυ ωραια και παροτι διαφωνουμε χαιρομαι ν απανταω σε τετοια μυνηματα...Λες οτι αν παρουμε το 19ο θα σας ξυπνησουμε. Δηλαδη γιατι να σας ξυπνησει το 19ο και δεν εχετε ξυπνησει τοσα χρονια? Εγω παλι δεν νομιζω οτι θ αλλαξει κατι... Λες οτι η united στα 26 χρονια μετραει μια πτωση στη β εθνικη κι εχεις δικιο... Ομως αυτο απο μονο του δεν αποτελει κακια για τον απλουστατο λογο οτι εμεις πηγαμε εκει και γυρισαμε αμεσα.. Η δικια σου ομαδα οταν βρεθηκε εκει το 56 εκανε 9 χρονια να επιστρεψει... Ακουω απο πολλους οτι εμεις ειμαστε ομαδα 20ετιας.. Εγω θυμαμαι απο την ομαδα μου επιτευγματα στη δεκαετια του 50 (μεχρι να σκοτωθει εκεινη η εξαιρετικη ομαδα) τη δεκαετια του 60, και απο το 90 και μετα. Ενω οπως ειχε γραψει και ο κυριος σωτηρακοπουλος εδω πριν λιγο καιρο ακομα και την εποχη που σαρωνε τα παντα η λιβερπουλ τη δεκαετια του 80 η united εχασε στα μεταξυ τους 2 φορες... Αντιθετως εκτος απο τη χρυση 25 ετια της λιβερπουλ δεν μπορω να θυμηθω καποιο αλλο μεγαλο γεγονος πλην του 2005..

Εδω ν αναφερω βεβαια οτι διακωμωδώντας την πρεμιερ οπως εκανε ο αγαπητος ραφα και τις 2 χρονιες που πηγατε τελικο,εγω δεν θα ημουνα καθολου περηφανος...

Σχετικα με το ματς της λιβερπουλ που λες...Καταρχην αν συγκρινεις την ομαδα σου με τις εβερτον-γουιγκαν και γουλβς που φερνεις για παραδειγμα τι να πω..Πρεπει να το ξανασκεφτεις...Αλλα η εβερτον δευτερη ομαδα μας?Φετος δεν μας ισοφαρισε σε 3-3 σε 2 λεπτα?Περσυ δεν μας εριξε 3αρα?Η γουλβς..επισης θυγατρικη μας ομαδα..απλα με τη νικη το 04 ξεκινησε την κατρακυλα μας απο την κορυφη και οδηγησε την αρσεναλ στο αηττητο πρωταθλημα, ενω σε προκαλω να σκεφτεις αν θα ηταν τελειωμενο η οχι το φετινο πρωταθλημα με διπλο στο μολινο?

Επισης το ματς που συγκρινεις το 94 ειναι ακυρο.. Δεν ειπε κανεις οτι χασατε για να μην παρει ενα πρωταθλημα η μαντσεστερ οπως θα γινοταν τοτε.. Αλλα το 19ο..Αλλωστε τα γεγονοτα ρε φιλε μιλανε απο μονα τους..Ο τζεραρντ εκανε ασιστ και δεν του μιλησε κανεις. Το κοπ κραταγε πανο συμπαθειας στους μπλε σε ματς λιβερπουλ-τσελσι πανο που βριζανε τον νεβιλ...

Οσο για σενα θοδωρη σε προκαλω να γραψεις τον καταλογο με τα ΦΕΤΙΝΑ ματς της united που ευνοηθηκε..Ο καταλογος ξεκιναει με το ματς κυπελλου και τελειωνει με την αποβολη του ρουνευ στη γουιγκαν...Αυτα τα 2 εχουν γινει..Δεν ξαναγραφω τι εχει γινει εις βαρος μας φετος..Απλα αναφερω οτι το σαββατο ενα μπλοκ στο φιλε αμυντικου της μπολτον εγινε κορνερ,ενω ο εβανς αποβληθηκε αμεσα παροτι το μαρκαρισμα του ηταν πολυ πιο ηπιο και αθελα του απο οτι του καραχερ στον νανι..Για να μην πουμε οτι σ ενα αμτς κλειδι για να βγειτε ευρωπη πηρατε πεναλτυ 2 μετρα εξω απο την περιοχη...

υγ1.Η μονη ομαδα που δεν εχει αδικηθει φετος και παει να επιστρεψει απο το πουθενα,ειναι αυτη που εδωσε 80 μυρια στις μεταγραφες..Ας το κοιταξουμε αυτο κι εμεις και οι της αρσεναλ που βλεπουν μονο εμας εχθρο..

υγ2.Οταν μια ομαδα παιζει με 10 απο το 70 και μεχρι το 88 εχει κατοχη 80-20 4 κλασικες ευκαιριες και τελικα σκοραρει κιολας,μονο τυχερη δεν ειναι, ΑΛΛΑ μεγαλη και με ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ...

υγ3.Τοσο πολεμο ουτε ο ολυμπιακος στην Ελλαδα κι ας μην ειμαι ολυμπιακος...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

 
 
 
ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ...

Μπορεί να είμαι φίλαθλος της Αρσεναλ όμως σαν υγιής φίλαθλος οφείλω να υποκλιθώ στη τεράστια αξία αυτού του παίκτη που λέγεται Λουίς Σουάρεζ.

Απίστευτο ταλέντο ο Αργεντινός, μπορεί με μια κίνησή του να αλλάξει τη ροή ενός παιχνιδιού και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Μπορεί να βρίσκεται πολύ μικρό χρονικό διάστημα στους <<ρεντς>> όμως μας έχει αποδείξει οτι μπορεί να είναι ο επόμενος ηγέτης της Λίβερπουλ.

Ας θυμηθούμε τι έκανε στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο <<Ανφιλντ>>. Μόνος του το πήρε το ματσάκι. Αν και δεν σκόραρε, στα τρία γκολ του Κάουτ είχε σε όλα συμμετοχή ενώ στο πρώτο τέρμα πέρασε τη μισή Μάντσεστερ.

Δεύτερο παράδειγμα, το ματς με τη Σάντερλαντ όπου και πάλι έκανε <<παπάδες>> σκοράροντας ενα απίθανο γκολ στη κλειστή γωνία του τερματοφύλακα των <<Μαύρων γατών>>.

Με λίγα λόγια είναι ενας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα του Νταλγκλίς και σίγουρα ένας άξιος αντικαταστάτης του Τόρες στη κορυφή της επίθεσης.

Ωρα για τους ανθώπους του <<κοp>> να αρχίζουν να σκέφτονται συνθήματα για τον Λουίς αφού ήδη γίνεται απο τους αγαπημένους της εξέδρας των κόκκινων.

Πάντως, Λουίς, μια χάρη θέλω απο εσένα... Μην μας το καρφώσεις στο Εμιρειτς..

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ

TAGS: