Από δύναμη… «μπαλέτο» στην επίθεση

Και να που φτάσαμε στην Τσέλσι! Από ένα επιθετικό δίδυμο Ντρογκμπά – Ανελκά φτάνουμε σε ένα δίδυμο Τόρες – Αγκουέρο ή Τόρες – Νεϊμάρ. Από μπάλα άλλο τίποτα. Δεν λέω. Όμως μάλλον ξεχνάει ότι είμαστε Αγγλία ο Αμπράμοβιτς.



Από δύναμη… «μπαλέτο» στην επίθεση

Άποψη του αναγνώστη Νίκου Καχράνη

Με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στην αιχμή του δόρατος να μην έχει αντίπαλο και από πίσω ελεύθερο βέλος τον Νικολά Ανελκά να τρέχει και να μη σταματιέται σε κάθε κενό χώρο που ανοίγει ο Ιβοριανός η Τσέλσι σμπαράλιασε τις αγγλικές άμυνες και σε αέρα και σε έδαφος.

Τώρα όμως ακούγονται διάφορα. Ακούγεται ότι ο Κάρλο Αντσελότι θέλει τον Σέρχιο Αγκουέρο ή τον Νεϊμάρ, τον Βραζιλάνο πιτσιρικά που ομολογουμένως μπάλα ξέρει και μάλιστα μπόλικη. Και οι δύο στόχοι είναι φοβεροί και σαφώς προορίζονται για δίδυμο δίπλα από τον Φερνάντο Τόρες.

«Τόσο ο Ντρογκμπά όσο και ο Ανελκά ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν παρελθόν και δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους. Αυτό έλειπε. Με αυτό όμως εμείς οι οπαδοί της Τσέλσι πρέπει να χαρούμε;;; Αν ήμουν Πριμέρα Ντιβιζιόν ίσως πράγματι να διάλεγα το νέο δίδυμο που πάει να δημιουργηθεί, όμψς όχι στην Αγγλία κύριοι.

Πώς να παίξει ο «μικρός» ζογκλέρ στην Πρέμιερ Λιγκ; Όπως ο Ροναλντίνιο να φανταστώ… ωραία. Όπως ο Ντρογκμπά όμως ποιος θα παίξει;;; Για να δούμε.
 
 

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)