Ο Τζέραρντ και οι άλλοι

Ο μεγάλος Στίβεν Τζέραρντ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Αυτή η φράση σίγουρα είναι αποδεκτή από όλους τους φίλους της Λίβερπουλ, που τραγουδάν με ένα σώμα και μια ψυχή το θρυλικό You'll Never Walk Alone μέσα στο Anfield.



Ο Τζέραρντ και οι άλλοι

O Τζέραρντ υπήρξε ο παίκτης που μπορούσε να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στην επιτυχία, με αποκορύφωμα την ανατριχιαστική ανατροπή του 3-0 της Λίβερπουλ επί της Μίλαν στον τελικό του Tσάμπιονς Λίγκ του 2005, όπου ο SteveGe συνείσφερε τα μέγιστα. Μήπως όμως τώρα τελευταία έχει επαναπαυτεί;

Σίγουρα ο Τζέραρντ έχει κερδίσει τον καθολικό σεβασμό με την μακροχρόνια ηγετική του παρουσία στο ποδόσφαιρο. Πλέον όμως δεν βοηθάει τόσο πολύ την ομάδα του νησιού.Μερικοίαπλά υποστηρίζουν ότι δεν είναι αυτός που ήταν γιατί πέρασαν τα χρόνια. O ίδιος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς κάτι που σίγουρα τον πήγε πίσω.

Πιστεύω πως ο Τζέραρντ δεν έχει φάει ακόμη τα ψωμιά του και αν καταφέρει ναβρει τον παλιό του εαυτό μπορεί να ξαναγίνει ταγός του παιχνιδιού της Λίβερπουλ, κάτι που το χρειάζεται και η ίδια και όλοι οι οπαδοί της. Οι πολύ βαριές φανέλες χρειάζονται και κατάλληλους άντρες που θα επωμιστούν το φορτίο τους.

Λαζος Κουτσιανος