Το μεγαλύτερο λάθος του Αμπράμοβιτς...

Το πώς γίνεται να μην σκοράρει ένας επιθετικός αξίας 50 εκατ. λιρών το ξέρει μόνο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο άνθρωπος που τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με το παραπάνω ποσό βλέπει τον Φερνάντο Τόρες να μην έχει σκοράρει ακόμη και να πραγματοποιεί στο σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς για την Τσέλσι (στο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ) ένα άθλιο ματς με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Ντρογκμπά ο οποίος παρεμπιπτόντως σκόραρε!



Το μεγαλύτερο λάθος του Αμπράμοβιτς...

Και ρωτάω εγώ: Ο Τόρες, αξίζει τα 50 <<χαρτιά>> που δαπανήθηκαν για χάρη του;;; Με αυτά που μας έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, σαφώς και όχι. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν οι μπλέ να αποκτήσουν όχι έναν, αλλά δύο ποδοσφαιριστές τεράστιας κλάσης οι οποίοι θα έκαναν τη διαφορά και όχι να περπατούν άσκοπα στο γήπεδο όπως ο Ισπανός.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας βλέποντας την αφλογιστία του Ισπανού σκέφτεται να φτάσει στο ακραίο σημείο να πουλήσει τον Τόρες το καλοκαίρι! Όπως και να χει πάντως η μεταγραφή του Φερνάντο είναι -μέχρι στιγμής- μια από τις πιο αποτυχημένες <<δουλειές>> του Αμπράμοβιτς στη καριέρα του ως επιχειρηματίας.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)