Ένας διαχρονικός Σερ

Ό,τι και να πει κανείς για τον Sir Alex Ferguson είναι λίγο. Μια καριέρα γεμάτη τίτλους δόξα και με τη φήμη του να απλώνεται σε όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο. Το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο των επιτυχιών. Βρίσκεται στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1986 και συνεχίζει ακάθεκτος.



Ένας διαχρονικός Σερ

Η ιδιαίτερη ικανότητα του να παίρνει το εκατό της εκατό από κάθε παίκτη, σε συνδυασμό με τις άριστες γνώσεις τακτικής και την εμπειρία του τον κατατάσσουν σε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Κάθε χρόνο καταφέρνει η ομάδα του να πρωταγωνιστεί στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φέτος η Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να κάνει το τρεμπλ και ίσως αν τα καταφέρει ο Sir Alex να σταματήσει εδώ την προπονητική του καριέρα. Έχει δώσει και έχει πάρει πολλά από αυτό τον σύλλογο με τον οποίο αναπόφευκτα έχει δημιουργήσει μια σχέση εξάρτησης.

Την ημέρα που θα φύγει ο Ferguson από την Γιουνάιτεντ(κάτι που όλοι οι φίλοι της απεύχονται), θα σηματοδοτηθεί τέλος εποχής όχι μόνο για την Μάντσεστερ και τους παίκτες ‘’σημαίες’’ της (Γκιγκς, Σκόουλς κ.α) αλλά και για τον ίδιο τον Sir Alex Ferguson. Το σίγουρο είναι ότι το όνομα του θα μείνει χαραγμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Κούτσιανος Λάζαρος

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)