Σωστά τα είπε ο Σκόουλς!

Γεια σας, είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζομαι και εγώ με τη σειρά μου να παρακολουθήσω το… ντέρμπι με τη Σίτι για το Κύπελλο. Αυτό που με βρίσκει όμως απόλυτα σύμφωνο είναι οι δηλώσεις του Σκόουλς που είπε ότι αντίπαλοί μας πλέον είναι μόνο η Τσέλσι και η Άρσεναλ και όχι η Σίτι και η Λίβερπουλ.



Σωστά τα είπε ο Σκόουλς!

Είπε συγκεκριμένα ότι Σίτι και Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια παραμένουν στα επονομαζόμενα ντέρμπι λόγω της απόστασης των ομάδων. Με τους «πολίτες» είμαστε στην ίδια πόλη και με τους «κόκκινους» σε κοντινές περιοχές. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να μας νικήσουν αλλά όχι να τα λέμε και ντέρμπι. Είναι σε άλλο επίπεδο οι ομάδες.

Είναι ευκαιρία να το αποδείξουμε αυτό ακόμη και τώρα. Η απουσία του Τέβες δεν δίνει μείον στη Σίτι γιατί κι εμάς μας λείπει ο Ρούνεϊ. Τώρα λοιπόν που έχουμε Το Τσάμπιονς Λιγκ να τρέχει και το πρωτάθλημα επίσης να μην έχει τελειώσει, μπορούμε να αποκλείσουμε και τη Σίτι και να μην αμφισβητήσει κανένας τη φετινή μας σεζόν.

Στο Κύπελλο αποκλείσαμε την Άρσεναλ, στο Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείσαμε την Τσέλσι, να αποκλείσουμε λοιπόν και τη Σίτι και όταν θα σηκώνουμε και το πρωτάθλημα θα είμαστε στην κορυφή από όλες τις αγγλικές ομάδες.

Μάριος Παπανικολάου