Εύσημα στους προπονητές

Καλησπέρα σας..Ειμαι οπαδός της United από 11 χρονών και είμαι 25..θυμάμαι όταν ο Σερ έδιωξε τον Μπέκαμ δεν μπορούσε να το χωνέψει το μυαλό μου αλλά το ξεπέρασα..Όταν μετά έδιωξε το Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είχα τρελαθεί..Δεν μπορούσα να το διανοηθώ..Έλεγα να φύγει ο γέρος, ο παππούς ο ξεκούτης κτλ..



Εύσημα στους προπονητές
Μετά από χρόνια κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπός τίποτα δεν το κάνει τυχαία..Με κατώτερο υλικό από άλλες ομάδες καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί..Του βγάζω το καπέλο και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκε για τις επιλογές του και διαψεύστηκα εγώ...

Chrfatolas

 
 
Ψήφο εμπιστοσύνης στο Ρομπέρτο Μαντσίνι από έναν οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι! Επιτέλους είμαστε κοντά σε κούπα. Δεν με νοιάζουν τα λεφτά που δαπανήθηκαν, οι παίκτες που ήρθαν, οι παίκτες που έφυγαν. Τα χρήματα δεν αρκούν να φέρουν κούπες. Τόσα χρήματα είχε δώσει και η Τσέλσι με τον Αμπράμοβιτς και οι τίτλοι ήρθαν με μία και μόνο μεταγραφή.
 
Το ίδιο συμβαίνει τώρα και με εμάς. Για να έρθουν οι κούπες, πέρα από τους παίκτες το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει στον πάγκο ο σωστός προπονητής. Αν ο Ιταλός πάρει το Κύπελλο και βγάλει τη Σίτι Τσάμπιονς Λιγκ, τότε του αξίζει ένα συμβόλαιο δύο ετών το λιγότερο για να δείξει το έργο του.

Κώστας Π.

 
(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)

TAGS: