Ξέρει ο Σερ Άλεξ…

Αρχικά καλές γιορτές! Έπειτα καλό μας τίτλο! Η Πρέμιερ Λιγκ φτάνει στο τέλος της και όσα λάθη και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα όσα στραβοπατήματα και να κάνουμε δεν μας βλέπω να χάνουμε τον τίτλο. Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ευτυχώς στον πάγκο μας κάθεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.



Ξέρει ο Σερ Άλεξ…

Ο Σκωτσέζος ξέρει. Ξέρει καλά ότι δεν χρειάζεται να φορτσάρουμε, να τα δώσουμε όλα, ούτε χρειάζεται να αυξήσουμε τη διαφορά. Η απόσταση από την Τσέλσι ήταν μεγάλη και είχαμε περιθώρια. Η απόσταση από την Άρσεναλ είναι πάντα σταθερή μιας και οι κανονιέρηδες είναι ιδιαίτερα ευγενικοί τα τελευταία έξι χρόνια και μας αφήνουν να περνάμε μπροστά όποτε το ζητάμε με τρόπο.

Έτσι ούτε χρειαζόταν, να παίξουν οι βασικοί να νικήσουμε τη Νιούκαστλ με το όπλο στον κρόταφο. Ούτε να περάσουμε διακαώς από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Σίτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στο 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας της περνώντας μόνη πρώτη από τις αγγλικές ομάδες και κοντά στον 3ο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Χαλάλι το Κύπελλο. Τι είναι ένα Κύπελλο;;; Ίσως πολλά για τη Σίτι. Αλλά τίποτα σημαντικό για τη Γιουνάιτεντ που να την ωθήσει να διακινδυνεύσει τους άλλους δύο τεράστιους στόχους της.

Ο Σκωτσέζος ξέρει λοιπόν! Όταν έπρεπε να πατήσει γκάζι το έκανε. Και τώρα που πρέπει να μαζέψει δυνάμεις το κάνει! Το πρωτάθλημα είναι το ίδιο και με έναν και δέκα βαθμούς διαφορά. Η κούπα στη θέση της θα είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οπότε στο τέλος Σερ Άλεξ θα σου βγάλουμε και πάλι το καπέλο. Είμαι σίγουρος για αυτό.

Πάνος Νικολτσής


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στοinfo@england365.gr)

TAGS: