Τελικός α λα Γιουνάιτεντ!

Ξέρει το δρόμο της! Ο Φέργκιουσον έβαλε τον αυτόματο πιλότο όπως έγραψε τις προάλλες ένα φίλος και η Γιουνάιτεντ έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Πορεία στην Ευρώπη!



Τελικός α λα Γιουνάιτεντ!

Δεν χρειάζονται συγκεκριμένοι παίκτες, ή μάλλον εντάξει χρειάζονται και κανά δυο από δαύτους όμως κυρίως χρειάζεται προπονητής! Ποιοι θα πάνε τελικό; Ο Φέργκιουσον και ίσως ο Μουρίνιο! Οι δύο πολυνίκες των τελευταίων ετών! Αν δεν πάει ο Μουρίνιο θα είναι απλά επειδή αποκλείστηκε από μία εκπληκτική ομάδα. Ο Σκωτσέζος έχει τον τρόπο του και πλέον η ομάδα ξέρει τι να κάνει ανεξαρτήτου προσώπων. Φεύγει ο Μπέκαμ, φεύγει ο Νίστελροϊ, φεύγει ο Τέβες, φεύγει ο Ρονάλντο, και η Γιουνάιτεντ εκεί! Πορεία ευρωπαϊκή εύκολα. Πολύ εύκολα.

Τέσσερις φορές ημιτελικά τα τελευταία πέντε χρόνια. Τρεις φορές τελικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια (ε λογικά πάει τελικό φέτος μετά το 2-0). Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να αποδείξουν ότι έχουν τον τρόπο τους στην Ευρώπη; Τελικός α λα Γιουνάιτεντ λοιπόν. Με μία εμφάνιση που περνώντας με 2-0 από τη Γερμανία ανέδειξε MVP τον αντίπαλο πορτιέρο. Νομίζω ότι αυτό από μόνο του είναι αρκετό.

Μέσα σε όλα αυτά μη ξεχνάμε την Αγγλία. Το 19ο πρωτάθλημα είναι προ των πυλών.
 
Φώτης Μάρκου
 

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)