Ομοσπονδία Vs Γιουνάιτεντ

Γίνεται λόγος για δήθεν εύνοια σε αποφάσεις της Ομοσπονδίας στην Γιουνάιτεντ, είναι έτσι όμως ?? Γιατί το μόνο που χει πετύχει φέτος η Εγγλέζικη Ομοσπονδία είναι να εφαρμόζει τους νόμους με δυο μέτρα και σταθμά, έναντι των ομάδων.



Ομοσπονδία Vs Γιουνάιτεντ

Ξεκινώντας απ'την τελευταία περίπτωση, περί δηλώσεων του Σερ για τον Γουέμπ λέγοντας καλά λόγια, πριν τον αγώνα με την Τσέλσι. Το ίδιο έκανε και ο Αντσελότι, ουδέποτε όμως υπήρξε κλήση προς απολογία του Ιταλού τεχνικού.

Κατά δεύτερον, σωστά ο Ρούνει τιμωρήθηκε για τις ύβρεις μετά το χατ-τρικ στο Άπτον Παρκ, αυτό δεν συνέβη όμως με Νταλγκλίς & Βενγκέρ & τις βωμολοχίες που αντάλλαξαν μετά το πέρας του μεταξύ τους αγώνα, γεγονός που κατέγραψε ο φακός. Εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν μικρά παιδιά να παρακολουθούν ??

Θέλω να προλάβω όσους θα πουν, ότι ο Ρούνει (Wazza κατά κόρον), την "γλύτωσε" από αγκωνιά που ριξε εκτός φάση σε παίκτη της Γουίγκαν, (αγώνας που έληξε 0-4 για την Γιουνάιτεντ, πληροφοριακά). Ήταν & θα είναι η μοναδική φάση που "χάνει" ο διαιτητής και δεν τιμώρησε τον παίκτη, ως όφειλε ? Το ότι έχασε την φάση αποδεικνύει ότι δεν του βγαλε ούτε καν κίτρινη, ενώ άξιζε την κόκκινη.

Κι εφόσον δεν είδε την φάση, ορθώς μετά η Ομοσπονδία δεν τιμώρησε τον παίκτη απ' την κάμερα, καθώς θα πρεπε να 'χε το "πάτημα" μιας κάρτας, για να τιμωρήσει περαιτέρω. Επίσης ο αρχι-διαιτητής της Αγγλίας υποστήριξε την επόμενη ημέρα ότι υπήρχε δεδικασμένο από παλιότερη ίδια περίπτωση, θυμίζω εγώ του Τζέραρντ.

Κλείνοντας, η Γιουνάιτεντ ήτο η σοβαρότερη & πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος, γεγονός που της έδωσε το 19ο. Αυτό δείχνει & η πορεία της στο Τσάμπιονς, που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα. Η ομάδα όμως δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση, όπως έχει παραδεχθεί & ο SAF.

Mακάρι μετά το 19ο, να ρθει & το 4ο...
Ευχαριστώ για το βήμα σας....

Δημήτριος Ασπετός

 
(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)