«Κόκκινο» σε Βενγκέρ - Αντσελότι

Άρχισα να ψηφίζω με έναν φίλο μου για την καλύτερη ενδεκάδα από τους παίκτες που προτείνετε και είχαμε μία διαφωνία την οποία αποφάσισα να παρουσιάσω από τη δική μου πλευρά βέβαια. Συμφωνώ 100% που στους υποψήφιους προπονητές δεν υπάρχουν μέσα τα ονόματα των Αρσέν Βενγκέρ και Κάρλο Αντσελότι! Μιλάμε για τη σεζόν 2010-11 κύριοι!



«Κόκκινο» σε Βενγκέρ - Αντσελότι
Συγχαρητήρια για την επιλογή αυτή γιατί έχω κουραστεί να βλέπω να συμπεριλαμβάνονται πάντα ονόματα σε διαγωνισμούς με βάση την αξία τους και την προσφορά τους τα προηγούμενα χρόνια. Η ψηφοφορία λέει 2010-11 και σωστά οι Αντσελότι και Βενγκέρ δεν συμπεριλαμβάνονται.

Κάρλο Αντσελότι

Οδήγησε την Τσέλσι στη δεύτερη θέση πρωταθλήματος, στον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ και έμεινε χωρίς τίτλο αφού δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ως τον τελικό ούτε το Κύπελλο Αγγλίας, ούτε το Λιγκ Καπ. Στην αρχή της χρονιάς όλοι πίστευαν ότι η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι θα έπαιρναν τις δύο πρώτες θέσεις και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη. Ε όχι λοιπόν. Δεν αξίζει να βρίσκεται στους πέντε επικρατέστερους όταν έχει κάνει τα αυτονόητα και ακόμη λιγότερα από αυτά.

Αρσέν Βενγκέρ

Παρόμοια περίπτωση. Έπαιζε μόνη της η Άρσεναλ από την αρχή της χρονιάς για την τρίτη θέση και κατάφερε να είναι μία αγωνιστική πριν το τέλος τέταρτη!!! Αποκλείστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ νωρίς μεν, αλλά οκ από την Μπαρτσελόνα, αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Γιουνάιτεντ και πήγε στον τελικό του Λιγκ Καπ για να καταφέρει να χάσει από την Μπέρμιγχαμ την κούπα και να μείνει έκτη σερί χρονιά χωρίς τρόπαιο! Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Σεζόν 2010-11

Μιλάμε για δύο τεράστιους προπονητές αλλά εδώ κρίνουμε τη σεζόν 2010-11 με το υλικό που είχαν στα χέρια τους και θεωρώ απόλυτα δίκαιο ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στην πεντάδα των επικρατέστερων προπονητών της Premier!

Δημήτρης Αρπάκης

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)

TAGS: