Όλα έτοιμα στο «Γουέμπλεϊ»

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και σε λίγα 24ωρα το «Γουέμπλεϊ» θα φιλοξενήσει τις προσπάθειες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι, όμως, έτοιμος ο «Ναός του Ποδοσφαίρου» και για τους φιλάθλους και τις ανάγκες τους;



Όλα έτοιμα στο «Γουέμπλεϊ»

Διαβάστε ακόμη:

Για το διαιτητή του τελικού

Για την επιστροφή των 2 ομάδων στο «Ναό του ποδοσφαίρου»

Για τον Άγγλο που έγραψε ιστορία στη Βαρκελώνη


Όλες οι αγγλικές εφημερίδες κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο και το πιο δυνατό τεστ από την στιγμή που ξανάνοιξε τις πύλες το «Γουέμπλεϊ», εδώ και 4 χρόνια.

Αυτός θα είναι ο 3ος (!) τελικός που θα φιλοξενήσει το γήπεδο του Λονδίνου τη φετινή σεζόν, μετά από αυτόν του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Αγγλίας. Περισσότεροι από 86.000 κόσμου θα στρέψουν το βλέμμα τους στον αγωνιστικό χώρο για να δουν τους ποδοσφαιριστές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και του Πέπε Γκουαρντιόλα να προσπαθούν για τη νίκη.

Τι θα πιούν; Τι θα φάνε; Το england365.gr μπαίνει στα …άδυτα του «Γουέμπλεϊ» και σας αποκαλύπτει:

Τα φαγώσιμα…


Burgers

Πίτσες

Κρεατόπιτα

Γεύματα

Ποσότητες

3.300

1.600

κομμάτια

1.800

κομμάτια

8.000

Στα εστιατόρια του γηπέδου

…και τα ποτά


Μπύρες

Αναψυκτικά

Ζεστά Ροφήματα

Ποσότητες

61.000

ποτήρια

13.700

ποτήρια

5.800

ποτήρια

Και όλα αυτά σε 688 σημεία ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες του κοινού.

Κόντρα στην παράδοση οι …θέσεις των οπαδών

Στην ανατολική πλευρά του σταδίου αναμένεται να καθίσουν οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, θα κάθονται πίσω από το τέρμα όπου είχε σκοράρει ο Ρόναλντ Κούμαν στον τελικό του 1992. Αντίθετα, οι φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» θα καθίσουν ακριβώς απέναντι, εκεί που είχε σκοράρει ο Τζορτζ Μπεστ, το 1968(!).

Γιορτή και εκτός γηπέδου

Αν κάποιος βρεθεί στο Λονδίνο λίγες ημέρες πριν τον τελικό, τότε αποκλείεται να μην καταλάβει ποιο είναι το γεγονός των ημερών στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Περισσότερες από 450 γιγάντιες σημαίες, 260 αφίσες και 810 πινακίδες «ντύνουν» το Λονδίνο με γιορτινά «ρούχα», ενώ 200 λεωφορεία έχουν βαφτεί στα χρώματα του τελικού.