Μπάρτσα, You’ll Never Walk Alone

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα και οι Άγγλοι υποστηρίζουν την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Όλοι; Όχι ακριβώς…



Μπάρτσα, You’ll Never Walk Alone

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης

Για την επιστροφή των 2 ομάδων στο γήπεδο του Λονδίνου

Για τον Άγγλο που έγραψε ιστορία στη Μπαρτσελόνα

Το Λίβερπουλ ζει σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φαίνεται ότι υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα. Φίλος της ομάδας, έβγαλε στο …μπαλκόνι τη σημαία των «μπλαουγκράνα» για να δείξει με αυτόν τον τρόπο την στήριξή του στους παίκτες του Πέπε Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο φίλος των «κόκκινων» έχει σε …φωτάκια το μότο –και ύμνο- της ομάδας.

Πέρασαν τα χρόνια, άλλαξαν οι καιροί

Εντελώς αντίθετες είναι οι εμπειρίες του αρχιτέκτονα των επιτυχιών της Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι γνωστός φίλος της Ρέιντζερς, στην οποία άλλωστε και αγωνίστηκε. Όμως, ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει στην καρδιά του το θρίαμβο της Σέλτικ το 1967. «Ήμουν στο Χονγκ Κονγκ όταν η Σέλτικ κέρδισε και ήξερα ότι όλο το έθνος ήταν μαζί της», δήλωσε ο Σερ Άλεξ και συνέχισε λέγοντας ότι «τα πράγματα είναι διαφορετικά στις μέρες μας αφού ο φυλετισμός κυριαρχεί παντού».

Μάλιστα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε κινηματογραφήσει τον εαυτό του στη Λισαβόνα το 2007, όταν επισκέφτηκε το γήπεδο «Εστάδιο Νασιονάλ», όπου η Σέλτικ έκανε το γύρο το θριάμβου.