Με …τραίνο για την κορυφή της Ευρώπης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται, ήδη, στο Λονδίνο και θα προσπαθήσει το βράδυ του Σαββάτου να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Πως έφτασε, όμως, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και οι παίκτες του στην αγγλική πρωτεύουσα και τι μεσολάβησε στη διαδρομή;



Με …τραίνο για την κορυφή της Ευρώπης

Με τραίνο έφτασε η αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» στο Λονδίνο, όπου και θα προσπαθήσει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Ο σιδηρόδρομος είναι το μέσο το οποίο εμπιστεύονται οι ομάδες στην Αγγλία για τις μετακινήσεις τους, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν καταπονούνται τόσο όσο σε μια αεροπορική μετάβαση.

Ο συρμός της εταιρίας Virgin αναχώρησε από το Στόκπορτ για το Ιούστον του Λονδίνου και οι ποδοσφαιριστές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν ιδιαίτερα κεφάτοι, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης. Και αν έχετε περιέργεια να μάθετε πως πέρασαν την ώρα τους οι «κόκκινοι διάβολοι» διαβάστε παρακάτω:

Ο Ρίο Φέρντιναντ έστελνε μηνύματα στο κινητό του και κοιτούσε την ειδησεογραφία μέσω της υπηρεσίας ίντερνετ για κινητά τηλέφωνα που παρέχει η ομάδα.

Οι Φαν ντε Σάαρ, Ράιαν Γκιγκς, Γκάρι Νέβιλ και Πολ Σκόουλς κάθισαν στο εστιατόριο του συρμού και έφαγαν ελαφρά, ενώ ο Ντάρεν Φλέτσερ και Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ προτίμησαν τη μουσική και τη χαλαρή κουβέντα.