Οι αναμνήσεις από το «Ιερό Δισκοπότηρο»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα θα δώσουν τη δική τους μάχη στο «Γουέμπλεϊ» για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιες είναι οι στιγμές που μένουν μετά από μια τέτοια βραδιά; Τέσσερις παίκτες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο μιλούν για τα συναισθήματά και τις αναμνήσεις τους.



Οι αναμνήσεις από το «Ιερό Δισκοπότηρο»

Λαρς Ρίκεν (Ντόρτμουντ, 1997)

«Γεννήθηκα στην πόλη που εδρεύει η ομάδα και την υποστήριζα από μικρό παιδί. Το 1993, όταν ήμουν 13 είδα την ομάδα να παίζει με τη Ρόμα και εκεί από τις κερκίδες υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γίνω ποδοσφαιριστής και ότι θα κατακτήσω την κούπα. Ήταν υπέροχα όταν το κατάφερα».

Άλεξ Στέπνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1968)

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν εκεί το 1968, επιλέγω να μιλήσω για το 1999. Ήμουν καλεσμένος της ομάδας και θυμήθηκα τα νιάτα μου. Μόνο με τη Ρεάλ του Ντι Στέφανο μπορώ να συγκρίνω την ομάδα του 1999».

Φρανκ Ντε Μπουρ (Άγιαξ, 1995)

«Όταν ήμουν μικρός έβλεπα τους θρύλους της χώρας μου να κατακτούν τα πάντα με τη Μίλαν. Οι Ράικαρντ, Φαν Μπάστεν και Γκούλιτ ήταν η καλύτερη έμπνευση για μένα. Το 1995 ήμουν μικρός και ένιωθα τον Φαν Γκάαλ σαν πατέρα μου. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή».

Άλαν Κένεντι (Λίβερπουλ, 1981, 1984)

«Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου ήταν στην Κωνσταντινούπολη, το 2005, όταν είδα με τα μάτια μου μια από τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας».