Σίγουρη η Μπάρτσα για την κούπα!

Απόλυτη σιγουριά επικρατεί στη Βαρκελώνη για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και ήδη ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τους πανηγυρισμούς. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από τις πλατείες της πόλης, για να μπορούν να …ξεχυθούν σε αυτές οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μετά τον τελικό.



Σίγουρη η Μπάρτσα για την κούπα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα, η αστυνομία της πόλης κάλεσε τους «αγανακτισμένους» πολίτες να απομακρύνουν τις σκηνές, τις αφίσες και άλλα αντικείμενα από τις πλατείες της πόλης, ενώ μετά την άρνηση των τελευταίων να υπακούσουν σημειώθηκαν επεισόδια.


Οι Αρχές ανέφεραν ότι το μέτρο θα είναι προσωρινό ώστε να επιτραπεί στα συνεργεία του δήμου να καθαρίσουν την πλατεία εν όψει του τελικού μεταξύ των ομάδων Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για να αποφευχθούν επεισόδια ανάμεσα στους υποστηρικτές των ομάδων.

«Απομακρύνεται οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο όπως κατσαρόλες και μαχαίρια. Όταν καθαριστεί η πλατεία μπορούν να επιστρέψουν, αλλά χωρίς σκηνές και επικίνδυνα αντικείμενα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.