Υπόσχεται γκολ ο Νάνι, εάν…

… ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του δώσει φανέλα βασικού! Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανυπομονεί για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και αντιλαμβανόμενος ότι έχει χάσει τη θέση του από τον Αντόνιο Βαλένσια, υποσχέθηκε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό, σε περίπτωση που επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα.



Υπόσχεται γκολ ο Νάνι, εάν…
Αποστολή στο Λονδίνο, Εύη Μάνου
 
Οι εμφανίσεις του 24χρονου ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που έχουν κάνει τον Φέργκιουσον να μην τον συμπεριλαμβάνει στα αγωνιστικά του πλάνα τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά τη δυναμική επιστροφή του Βαλένσια που στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, απουσίασε λόγω του φρικτού τραυματισμού και του κατάγματος που είχε υποστεί στον αστράγαλο.

Έχοντας μείνει στον πάγκο και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008, στο «Λουζνίκι» κόντρα στην Τσέλσι, ο Νάνι δεν θέλει να βιώσει το ίδιο άσχημο συναίσθημα της απουσίας από το αρχικό σχήμα και εξέφρασε την πίστη του για γκολ σε περίπτωση που πάρει φανέλα βασικού το βράδυ του Σαββάτου.

«Θέλω να παίζω κόντρα σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα γιατί πιστεύω ότι με βοηθάει και εμένα σαν ποδοσφαιριστή. Σέβομαι και θαυμάζω τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Γκουαρντιόλα και μάλιστα, όταν είμαι στο σπίτι, μου αρέσει να παρακολουθώ τα παιχνίδια τους. Ωστόσο, όταν εγώ αγωνίζομαι κόντρα σε τόσο δυνατούς αντιπάλους, είμαι χαρούμενος και πάντα αισθάνομαι ότι θα βοηθήσω από τη μεριά μου, σκοράροντας» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου, που ωστόσο φάνηκε να… βάζει νερό στο κρασί του, τονίζοντας πως:

«Η ενδεκάδα είναι θέμα του προπονητή. Αυτός είναι ο μοναδικός που αποφασίζει και θα χαρώ όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν πάρουν φανέλα βασικού, αφού απώτερος σκοπός μας είναι η επιτυχία του συλλόγου με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».