Φέργκιουσον: «Πανέτοιμοι και πιο ώριμοι»!

Με συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ». «Είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009» υποστήριξε ο Σκοτσέζος τεχνικός.



Φέργκιουσον: «Πανέτοιμοι και πιο ώριμοι»!
Αποστολή στο Λονδίνο, Εύη Μάνου
 
«Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους, εγώ τους πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλά τη δουλειά μας» υποστήριξε ο πολύπειρος προπονητής.
 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρχει η σκέψη της εκδίκησης για τον χαμένο τελικό του 2009 στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών του, ο Φέργκιουσον απάντησε πως: «Δεν σκεφτόμαστε την εκδίκηση. Πριν από δύο χρόνια στον μεγάλο τελικό είχαμε κάνει λάθη που μας στοίχισαν αλλά φέτος έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλύτερα. Εξάλλου, δεν ήταν φρόνιμο να μην διαβάσουμε τον αντίπαλο και να μη μάθουμε τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία του παιχνιδιού του».
 
Ο Νεμάνια Βίντιτς, από τη μεριά του, το βράδυ του Σαββάτου αναμένεται να ηγηθεί των συμπαικτών του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» και σχολίασε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο μιας τόσο μεγάλης ομάδας σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, αλλά αν στο τελευταίο σφύριγμα δεν πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τροπαίου, αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει μια πολύ καλή χρονιά φέτος στην Πρέμιερ και είχαμε αρκετές μέρες για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ειδικά στον ψυχολογικό τομέα».