Ένας δυνατός και ψηλός σέντερ μπακ

Γνωρίζουμε όλοι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Άρσεναλ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν η άμυνά της. Δεχόταν αστεία γκολ σε πολλές περιπτώσεις με αποκορύφωμα το 4-4 του Νιούκαστλ που κατά τη γνώμη μου ήταν η αιτία που η ομάδα δεν διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, αφού πλήγωσε τρομερά τη ψυχολογία των παικτών.



Ένας δυνατός και ψηλός σέντερ μπακ

(κείμενο αναγνώστη)

Ετσι, ο Αρσέν Βενγκέρ αποφάσισε να λύσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα, αποκτώντας έναν κεντρικό αμυντικό που θα τρώει σίδερα και θα είναι ανίκητος στον αέρα. Ωστόσο, η βασική επιλογή θα είναι απαραίτητα από το Αγγλικό πρωτάθλημα, προκειμένου να μην έχει πρόβλημα προσαρμογής σε ένα καινούριο πρωτάθλημα...

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Νησί, ο Αλσατός έχει ήδη καταλήξει σε δυο επιλογές απο τις οποίες θα κινηθεί για την απόκτηση του ενός. Ο λόγος για τους Κρίστοφερ Σαμπά της Μπλάκμπερν και Γκάρι Κέιχιλ της Μπόλτον. Δυο εξαιρετικοί μπακ που πέρσι αποτέλεσαν βασικότατα στελέχη των ομάδων τους.

Πάντως, η διοίκηση της ομάδας φαίνεται να καταλήγει στον Σαμπά και άποψή μου είναι πως πολύ καλά κάνει. Ενας γίγαντας πραγματικός ο Κονγκολέζος, δεν χάνει μονομαχία στον αέρα και μάλιστα βρίσκεται και σε καλή ηλικία (27 ετών).

Επιπλέον, ο Σαμπά δήλωσε οτι ΄θα ήθελα πολύ να παίξω για την Αρσεναλ. Θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω στη καριέρα μου΄΄, κάτι που διευκολύνει τη μεταγραφή.

Νομίζω πως ο Βενγκέρ πρέπει να κάνει τη προσπάθεια να αποκτήσει τον παίκτη, ο οποίος θα βοηθήσει στα μέγιστα τους <<κανονιέρηδες>> να κατακτήσουν το πολυπόθητο πρωτάθλημα το οποίο ΄΄καίει΄΄ τους οπαδούς!!!

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ
 

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο στο info@england365.gr)