Σεζόν κλειδί για την Τσέλσι!

Μια χρονιά πέρασε για την Τσέλσι δίχως τίτλο...Μεγάλο πλήγμα! Είμαι εδώ και χρόνια φανατικός φίλος της Λονδρέζικης ομάδας και κατα την ταπεινή μου άποψη η φετινή χρονιά αναμένεται κρίσιμη.



Σεζόν κλειδί για την Τσέλσι!

(κείμενο αναγνώστη)


Τα τελευταία χρόνια η Τσέλσι επιδιώκει την κατάκτηση του Τσ.λιγκ,όμως ο κύριος λόγος που δεν μπορεί να επιτύχει τον στόχο ειναι η μη ομαδικότητα που υπάρχει και ενα ειδος εμμονης οπως τονισε και ο ΙVANOVIC...

Η Τσελσι αναμφισβήτητα διαθετει το ποιοτικοτερο ροστερ στο νησι απλα το ροστερ ειναι ιδιαιτερα επιβαρημενο τα τελευταια χρονια..(βλεπε terry lampard drogba essien..)
H oμαδα χρειαζεται φρεσκαδα και 3-4 καλες και οχι τοσο ακριβες μεταγραφες..

Αρχικά στην αμυνα είναι πλήρης αν και καλή θα ήταν μια μεταγραφή ενος νεαρου κρίνεται σωστή!Με Αλεξ,Τερρυ,Ιβανοβιτς,Κόουλ και εναν στοπερ ακομα είμαστε ΣΟΥΠΕΡ!

Το μεγαλυτερο προβλημα της ομαδας φετοσ ηταν το ελλιπες κεντρο και η απουσια του Μπαλακ...Το κεντρο εμφανιστηκε φετος κουρασμενο και δεν υπηρχαν λυσεις στον παγκο..Η Τσελσι περιοριστηκε σε λυσεις οπως ο ΚAKOUTA kai o Ramires(ιδιαιτερα εξελιξιμος παιχτης) με αποτελεσμα ο Λαμπαρντ να μην έχει τα κατάλληλα στηρίγματα.Κρίνεται αναγκαίο ενα back-up του Εσσιεν και ενας παρτενερ του Λαμπαρντ ο οποιος θα εχει την εμπειρια των μεγαλων παιχνιδιων(σε αυτα φανηκε πολυ η απουσια του Μπαλακ)..

Στον χώρο της επιθεσης ειναι περιεργα τα πραγματα καθως θεωρουμαστε πληρεις με τον Αnelka,Malouda,Drogba(ισως φυγει) και Torres...Παρολα αυτα ο Τορρες δεν διανυει τα καλυτερα του,ο Μαλουντα δεν εχει διαρκεια στην αποδοση του και τελος ο Ανελκα λογω ηλικιας(32-33 ετων) πεφτει συνεχως..Ετσι η απόκτηση ενος κεντρικου επι8ετικου και δυο εξτρεμ ειναι ζωτικης σημασιας..
Αυτο που πρέπει να κάνει ο Αμπραμοβιτς ειναι να φερει παιχτες νεους οι οποιοι θα εχουν ομως Ευρωπαικες παραστασεις..Όσο για τον Βιλλας Μποας,ο χρόνος θα δείξει!

Καλή επιτυχια στην ομαδα..Να ερθει η ηρεμια υστερα απο μια τραγικη σεζον! Συνιστώ υπομονη στους φιλους της ομαδας! Με δουλεια ολα θα είναι καλυτερα.Εχουμε τα φοντα!Οι λεξεις κλειδια ειναι: ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Θωμάς Χρίστης


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)