Πάει για διάλυση η Άρσεναλ!

Φάμπρεγκας, Νασρί, Κλισί. Αλλος; Ναι! Γουόλκοτ και Βαν Πέρσι, οι οποίοι βλέποντας το χάος που επικρατεί δεν έχουν λόγο παραμονής στην Άρσεναλ και επιθυμούν (και) εκείνοι την αποχώρησή τους. Πραγματικός χαμός στο Βόρειο Λονδίνο με τον ένα μετά τον άλλο να θέλουν να φύγουν με προορισμό μια ομάδα που θα τους εγγυώνται τίτλους.



Πάει για διάλυση η Άρσεναλ!

Ετσι, λοιπόν, τα κατάφερε ο κύριος Βενγκέρ. Διότι είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη αυτή η κατάσταση! Για ακόμη μια χρονιά θα βάλει στα ταμεία πάνω από 70 εκατ. λίρες από τις πωλήσεις των τριών παραπάνω ενώ οι πωλήσεις δεν σταματάνε εδώ καθώς τη πόρτα της εξόδου αναμένεται να δουν και οι Ντενίλσον, Μπέντνερ, Βέλα και Ροζίτσκι από τους οποίους θα εξοικονομηθούν γύρω στα 25-30 εκατ.

Μεταγραφές είπατε; Α, ναι, Καρλ Τζένκινσον. Μόνο αυτόν έχει αποκτήσει ο Βενγκέρ μέχρι στιγμής από τη League 1 και συγκεκριμένα από τη Τσάρλτον. Αν δεν φτιάξει ομάδα για τίτλο, δεν βλέπω τον Αλσατό να τελειώνει τη σεζόν...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ

 
 
 
Χαίρεται
Ονομάζομαι Γεώργιος Ονησιφόρου και είμαι φίλαθλος της ιστοσελίδας σας από Κύπρο. Ο γάλλος Αρσέν Βενγκέρ προπονητής της αγαπημένης μου ομάδας στην Αγγλία Άρσεναλ νομίζει δεν είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος αλλά τράπεζα που μόνο στόχο να έχει πάντα χρηματικά κέρδη;;;

Ο Κλισί ήδη αποχώρησε και έχω διαβάσει στο internet για την περίπτωση ο Νας΄ρί να παέι και αυτός στη Μάντσεστερ Σίτι, ο άγγλος Θίο Γουόλκοτ πάει Τσέλσι, ο ισπανός Σεσκ Φάμπρεγκας πάει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης , ο δανός Νίκλας Μπέντνερ πάει Μπενφίκα και προς το παρόν ο ολλανδός Van Persie ακόμα δεν ξέρουμε για πού.

Έχω μεγάλες αμφιβολίες αν θα καταφέρουμε να μπούμε ομίλους του champions le league και να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν και θα ήθελα αν γίνεται να μου σχολιάσετε αυτές της αμφιβολίες μου παρακαλώ αν ευσταθούν με τέτοιο ρόστερ και τέτοιους τερματοφύλακες που έχουμε.

με εκτίμηση
Γεώργιος

(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)