Πάει για διάλυση η Άρσεναλ. Πάλι;

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια λέγονται για την Άρσεναλ. Κάθε καλοκαίρι πουλάει τους καλυτέρους παίκτες αλλά κανείς δεν είχε ανάλογη καριέρα εκτός από τον Αρνί. Ο Βενγκέρ όμως με κάτι "απίθανους" φτιάχνει ομάδες.



Πάει για διάλυση η Άρσεναλ. Πάλι;
Ομάδες που παιζουν ελκυστικο ποδοσφαιρο, πρωταγωνιστουν σε ολες τις διοργανωσεις , κανουν μερικα μεγαλα παιχνίδια οπως την Μπαρτσελονα εντος τα 2 τελευταια(για τα εκτος δεν τιθεται συζητηση οταν εχουν ρεζιλευτει αλλες κι αλλες ομαδες...)και απλα χανει τα παντα λογω ελειψης εμπειριας και αρνησης του να παιξει καταστροφικο και "ορθολογικο" ποδοσφαιρο.

Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οι ομαδες ειναι πλεον εταιριες και πρεπει να εχουν κερδη.Και η Αρσεναλ εχει μονο τετοια και ιδωκτιτο γηπεδο που το εφτιαξε σε καιρο Παγκοσμιας οικονομικης κρισης.

Τελος δεν πρεπει να ξεχναμε οτι καπως ετσι εφτιαξε και τη μεγαλη Αρσεναλ του 2004 που τερματισε αηττητη.

Αλλωστε wenger knows...don't forget it.

Με εκτιμηση
DEL

Γειά σας

Ονομάζομαι Ηλίας και είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ και προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω αν ο κ.Βενγκέρ έχει συνειδητοποιήσει ότι διαχειρίζεται την Άρσεναλ και όχι κάποια τράπεζα. Βλέπω συνεχώς παίχτες της Άρσεναλ να θέλουν να φύγουνε και όχι άδικα αφού η ομάδα δεν εξελίσσεται και μένει στάσιμη χωρίς τίτλους και διακρίσεις γι αυτό και ελπίζω ο κ. Βενγκέρ να ξυπνήσει και να κάνει την
Άρσεναλ αυτή που πρέπει δηλαδή ένα από τα κορυφαία κλαμπ του κόσμου. Και όχι μια ομάδα που παράγει σπουδαία ταλέντα και τους κάνει πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και αργότερα να τούς πουλάει στις ¨μεγάλες¨ ομάδες. Καθώς έτσι δεν σκέφτεσαι σαν μεγάλη ομάδα αλλά σαν ομάδα που ψήνει παίχτες για τις αλλές ομάδες όπως κάνει δηλαδή και η Πόρτο.


Γιαύτο πρέπει η Άρσεναλ να πουλήσει καποιούς παιχτές που απλά δεν μπορούν να βοηθήσουν και να σταθούν στο επίπεδο της Άρσεναλ π.χ Μπέντνερ, Ντενίλσον, Ροζίτσκυ, Βέλα, Αλμούνια, Φαμπιάνσκι και με τις πωλήσεις των Κλισί και Φάμπρεγκας λογικά εκτός αν μας ζαλίζει για ακόμα εναν χρόνο να γυρίσει στήν πανέμορφη Βαρκελώνη που στο κατώ κατώ αν τον θέλουνε τοσο να τα ¨σκάσουνε¨ και να τον πάρουνε οχι να κανούνε συνεντεύξεις για το πόσο πολύ τον θέλουνε! Και με το πόσο τών εσόδων να πάρουνε έναν τερματοφύλακα,αριστερό μπακ (Μπαίνς),έναν παίχτη γιανά καλύψει το κενό του Σέσκ στο κέντρο,και με τις προσθήκες τών Ζερβινιό και Λαβέτσι (κατα την γνώμη μου) να κάνει μια ακρώς ανταγωνιστική ομάδα που θα βασίζεται κυρίως στην ταχύτητα και στην τεχνική.

Αν βέβαια κρατήσει τους Νασρί,Γουόλκοτ και Βαν Πέρσι και δεν χρειαστεί έτσι να αποκτήσει και αλλούς ποδοσφαιριστές

με εκτίμηση
Ηλίας

Άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...

Ο Φάμπρεγας θέλει όσο τίποτε να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα και το επιδεικνύει κάθε μέρα όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Και όσο ο καιρός περνάει και η Άρσεναλ δέχεται από παντού τεράστια πίεση, η Μπαρτσελόνα περιμένει στη γωνία έτοιμη να επανορθώσει το λάθος που έκανε μερικά χρόνια πριν παραχωρώντας τον Φάμπρεγας (τότε παίκτη των περίφημων ακαδημιών της Μπαρτσελόνα που έχουν αναδείξει φοβερά ταλέντα όπως ο Μέσι , ο Τσάβι , ο Ινιέστα , ο Πουγιόλ και πολλοί άλλοι).

Παρόλο που τη δεδομένη στιγμή υπάρχει ένα «χάσμα» ύψους 10 εκ. ευρώ περίπου στις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων (η Μπαρτσελόνα προσφέρει κάπου στα 36 εκ. ευρώ ενώ οι Λονδρέζοι αξιώνουν τον παίκτη κάπου στα 45 εκ. ευρώ) άπαντες στις τάξεις των Καταλανών είναι αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και πώς όχι άλλωστε αφού όπως λέει κι ο λαός «άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να 'χει η πεθερά κι ο πεθερός». Αυτό που θα ενοχλήσει σίγουρα όλους τους φιλάθλους των «κανονιέρηδων» πέρα από την σημαντικότατη απώλεια ποιότητας και ταλέντου στην ομάδα, είναι πως ένας ακόμη παίκτης δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και φεύγει με τον πλέον βίαιο τρόπο προκαλώντας μεγάλο θυμό ακόμα και στον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος τον στήριξε από την αρχή, πίστεψε στο ταλέντο του, τον πήρε στο Λονδίνο με ένα εξευτελιστικό ποσό, ρίσκαρε, τον έκανε βασικό και εκτόξευσε την ποδοσφαιρική του αξία στα ύψη!

Νικηφόρος Υδραίος


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)

TAGS: