«Τριπλό χτύπημα» από Άρσεναλ

Απόλυτα σίγουρος ότι οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί θα παραμείνουν στην Άρσεναλ και την επόμενη περίοδο είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ξεκαθάρισε ακόμη μια φορά ότι οι άσσοι της ομάδας δεν πωλούνται. Στο μεταξύ, ο τεχνικός των Λονδρέζων επιβεβαίωσε την ύπαρξη συμφωνίας με το Ζερβίνιο, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα Ιουλίου.



«Τριπλό χτύπημα» από Άρσεναλ

Το «σίριαλ» με την παραμονή των δύο «αστεριών» της ομάδας κρατά, πλέον, 2 μήνες, αφού λίγο πριν από το τέλος της περυσινής Πρέμιερ Λιγκ, τα μεταγραφικά σενάρια απασχολούσαν καθημερινά τις αγγλικές εφημερίδες.

Βέβαια, από την πλευρά της η διοίκηση της Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισαν ότι και οι δύο άσσοι θα συνεχίσουν στους «κανονιέρηδες».

Το ίδιο επανέλαβε και αυτή τη φορά ο Αλσατός τεχνικός, από την Κουάλα Λουμπούρ, όπου βρίσκεται η ομάδα για την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

«Γιατί όχι; Ο Νασρί είναι πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ», απάντησε ο Βενγκέρ σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα ο Γάλλος άσος. Παρόμοια ήταν και τα όσα είπε για το θέμα της παραμονής του Σεσκ Φάμπρεγκας: «Αυτή η ιστορία με την Μπαρτσελόνα κρατάει εδώ και χρόνια και πρέπει να την κλείσουμε. Επικεντρωνόμαστε στη σεζόν που έρχεται και ελπίζουμε ότι ο Σεσκ θα είναι μαζί μας».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «LEquipe» κάνει λόγο για «τελειωμένη» υπόθεση, με το Σαμίρ Νασρί να παραμένει στην Άρσεναλ και την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2012 και από τον Ιανουάριο και έπειτα θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα επιθυμεί.


Τελειώνει του Ζερβίνιο

Στο μεταξύ, ο προπονητής των Λονδρέζων αποκάλυψε ότι η μεταγραφή του Ζερβίνιο έχει ολοκληρωθεί. Η Άρσεναλ τα βρήκε σε όλα με τη Λιλ, μέσα στον Ιούνιο και στις αρχές Ιουλίου, ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όπου και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ζερβίνιο δεν έχει ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στη Μαλαισία, καθώς έμεινε στο Λονδίνο για να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του. Ο Ιβοριανός επιθετικός αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού, μετά από αυτή του Καρλ Τζένκινσον από την Τσάρλτον.