Run Anthony, run!

Κούρσες, ντρίμπλες, γκολ! Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά που έγιναν κάτι παραπάνω από αντιληπτά την περσινή σεζόν στις εμφανίσεις του Άντονι Πίλκινγκτον με τη Χάντερσφιλντ! Ο 23χρονος Ιρλανδός εντυπωσίασε, κυρίως με τα… πνευμόνια και την αντοχή του και το england365 σας τον παρουσιάζει!



Run Anthony, run!

Ξέρατε ότι:

Ο Πίλκινγκτον έχει υπάρξει… «κόκκινος διάβολος» και μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ» για μια και μοναδική χρονιά, τη σεζόν 2004-2005. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θεώρησε όμως πως δεν θα μπορούσε να στηριχτεί πάνω του και για τον λόγο αυτό ο παίκτης αρκέστηκε στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας, προτού επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη νέα αγωνιστική περίοδο, όντας πλέον μέλος της Νόριτς.

Στις 31 εμφανίσεις που πραγματοποίησε ο Πίλκινγκτον με τη φανέλα της Χάντερσφιλντ την περσινή περίοδο, δεν κατέβασε ούτε για μια στιγμή… ταχύτητα. Στα 23 του χρόνια, οι κούρσες και οι επελάσεις στις αντίπαλες άμυνες από τις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, είναι το φόρτε του.

Ακόμη και στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ για το Κύπελλο Αγγλίας, τον περασμένο Ιανουάριο, ο νεαρός άσος δεν έδειξε να… σέβεται ιδιαίτερα το μέγεθος του συλλόγου και το όνομα των παικτών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις με τις ενέργειές του. Οι «κανονιέρηδες», σε εκείνο το ματς, είχαν καταφέρει να επικρατήσουν με σκορ 2-1, ωστόσο, όλοι παραδέχονται ότι ο Πίλκινγκτον ήταν πηγή κινδύνου για την άμυνά τους.

Με 10 γκολ στο πρωτάθλημα της LeagueOne και μια… έμπνευση από 30 μέτρα κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ο Ιρλανδός χαφ, παρά το νεαρό της ηλικίας του, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όταν χρειαστεί, να είναι αυτός που θα κάνει το κάτι παραπάνω για να βοηθήσει την ομάδα.

Οι κόποι και η δουλειά του δεν έμειναν χωρίς αντίκρισμα, αφού το φετινό καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Νόριτς και πλέον, από τη νέα περίοδο, θα έχει την ευκαιρία να δείξει το ποδοσφαιρικό του ποιόν στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ: