Άρσεναλ: Μια διαφορετική άποψη

Αγαπητοί φίλοι, με λένε Κώστα και είμαι ακόμα ένας φανατικός οπαδός της Άρσεναλ. Την παρακολουθώ πιστά κάθε Σαββατοκύριακο και διαβάζω καθημερινά, ανελλιπώς, τα νέα της μέσω διαδικτύου, αλλά και από τον τύπο. Διαβάζω για την απογοήτευση των οπαδών μας από τα διάφορα blogs και θα ήθελα να δώσω μια διαφορετική νότα από αυτά που διαβάζω καθημερινά.



Άρσεναλ: Μια διαφορετική άποψη
(κείμενο αναγνώστη)

Ο Clichy αποχώρησε και οι Fabregas, Nasri, Bendtner, Almunia διαβάζουμε καθημερινά ότι είναι όλοι στην πόρτα εξόδου. Για τους μόνους που πραγματικά ανησυχώ ότι η φυγή τους θα επηρεάσει πραγματικά την ομάδα είναι οι Fabregas και Nasri. Για τους υπόλοιπους δεν ενδιαφέρομαι και θα σύστηνα μάλιστα στον κ. Wenger να προσθέσει τους Squilacci, Denilson, Arshavin και Rocisky στην λίστα του με τους υποψήφιους για αποχώρηση. Οι παίκτες αυτοί δεν είναι του επιπέδου της ομάδας που ο κάθε υγιές σκεπτόμενος φίλαθλος της Άρσεναλ ονειρεύεται. Κατ' εμένα είναι όλοι (οι προαναφερθέντες) προς πώληση με την απαραίτητη προϋπόθεση να γίνουν μεταγραφές ποιότητας. Ωστόσο οι Fabregas και Nasri πρέπει να μείνουν πάση θυσία. Ανανεώστε κ. Wenger με Nasri και μην αποδεχτείτε τίποτα λιγότερο από 40εκατ. λίρες για τον αρχηγό. Εάν ωστόσο αμφότεροι δεν θέλουν με κανένα τρόπο να παραμείνουν τότε πωλήστε τους στην υψηλότερη δυνατή τιμή αφού κανείς δεν είναι υπεράνω της ομάδας.

Θα ήθελα να δω στην ομάδα παίκτες όπως οι Gervinho (15εκ.) , Mata (25εκ.), Baines ή Enrique (12εκ), Gary Cahill ή Samba (10εκ.), Benzema ή Falcao (30εκ.). Για μένα όλοι οι παίκτες που ανάφερα είναι απαραίτητοι και με λίγα λόγια θεωρώ ότι χρειαζόμαστε 5 παίκτες. Αυτό φυσικά επιβάλλεται και χωρίς την φυγή κάποιου εκ των Fabregas και Nasri. Αν φύγει κάποιος από τους 2 τότε και πάλι υπάρχει κάλυψη (Mata) για να αντεπεξέλθουμε. Εάν όμως φύγουν και οι 2 (το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ απομακρυσμένο σενάριο) τότε πρέπει να ψάξουμε και για άλλη λύση (π.χ. Sneidjer). Οπότε θα ήθελα ο κ. Wenger να πουλήσει, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά ταυτόχρονα θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν τον έβλεπα να είναι πιο ενεργός σε σχέση με τις αγορές. Οι οπαδοί της Άρσεναλ έμαθαν να είναι λογικοί και υπομονετικοί αλλά νομίζω ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Έξαλλου εάν γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις μπορούμε άνετα να μην υπερβούμε τον προϋπολογισμό μας. Clichy/7 + Bendtner/10 + Squilacci/2.5 + Denilson/8 + Arshavin/12 + Rocisky/11 = 40.5 εκατ. λίρες + 45 εκατ. ο προϋπολογισμός (δια στόματος Wenger) =95.5 εκατ. λίρες. Με τον πρόχειρο υπολογισμό που έκανα πιο πάνω οι προτεινόμενες μεταγραφές θα κόστιζαν γύρω στα 92 εκατ. λίρες και οι προτεινόμενες πωλήσεις σε συνδυασμό με το προϋπολογισμό είναι στα 95.5 εκατ. λίρες. Δηλαδή μας απομένει και κέρδος. Κύριε Wenger η υπομονή μας τελειώνει. Όση εκτίμηση και να τρέφω προς το πρόσωπο σας, πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες προσθήκες και φέρε στην Άρσεναλ τους πολυπόθητους τίτλους αλλιώς δεν το βλέπω να είστε στην Άρσεναλ και μετά το πέρας της επόμενης χρονιάς.

Θα ήθελα να έβλεπα κατά πόσο οι υπόλοιποι φίλοι της Άρσεναλ συμφωνούν με την δική μου απόψη και εάν κάποιος φίλος έχει διαφορετική γνώμη.

Ευχαριστώ,

Κώστας - A DIE HARD GOONER
 
 
 
 
(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)

TAGS: