Ο Βενγκέρ είναι τρελός;

Ο Aϊνστάιν έλεγε, πως όταν κάποιος είναι τρελός, κάνει τα ίδια ακριβώς πράγματα προσδοκώντας διαφορετικά αποτελέσματα. Σα να το 'λεγε για τον Wenger! Ο οποίος, κάθε χρόνο λέει τα ίδια, τελειώνει απογοητευτικά η χρονιά, "έχουμε την ικανότητα, απλώς μας λείπει η ψυχολογία νικητή και υπάρχουν αμυντικά προβλήματα", θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε, αλλά τελικά δεν αλλάζει κάτι. Στα τέλη Μαΐου, δήλωσε ότι θα γίνουν μεταγραφές, θα είναι μακρύ το καλοκαίρι και άλλα τέτοια...



Ο Βενγκέρ είναι τρελός;

(κείμενα αναγνωστών)

Χθες (8-7-11), είπε πως θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα ως έχει, και θα προσθέσει έναν με δύο ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Αν είναι αλήθεια, τότε μας κοροιδεύει ο Αλσατός, διότι ο Ζερβίνιο δεν είναι παγκόσμιας κλάσης.

Τι λείπει

1) Κατ' αρχάς, πρέπει να αγγλοποιήσουμε την ομάδα:
Μπεντ, Ντεφό, Γκριν, Φόστερ, Μπέινς, Γκάρυ Κέιχιλ, Ρότζερ Τζόνσον, Τζαγιέλκα, Γούντγκεϊτ, Ράιαν Σόουκρος, Μπάρτον, Ντάουνινγκ, Πάρκερ, Μάικα Ρίτσαρντς

Είναι Άγγλοι, οι οποίοι θα οδηγήσουν σε τρόπαια την ομάδα, εννοείται πως δε θ' αγοραστούν όλοι αυτοί. Θα δώσουν, όμως την ψυχολογική υποτήριξη που λείπει.

2) Ύψος στην ομάδα:
Λουκάκου, Φελλαϊνί, Σάμπα, Μερτεζάκερ, Γκάρυ Κέιχιλ, Ρότζερ Τζόνσον, Ράιαν Σόουκρος

Ψήλοί παίκτες που θα δώσουν την φυσική αντόχή που επιβάλλεται να έχει μία ομάδα για να πρωταγωνιστεί.

Η τέλεια ενδεκάδα

------------------------------------Green------------------------------------
---Richards---Shawcross---Cahill---Vermaelen / Baines---
------------------------Fellaini----------------------------------------------
--------------------------------------Parker / Wilshere-----------------
---Walcott / Barton------------------------------Rosicky / Vela---
--------------van Persie / Defoe / Gervinho------------------------
------------------------------------Darren Bent / Lukaku-------------

Παίκτες όπως ο Μπέντνερ, ο Σαμάκ, ο Ντενίλσον, ο Κοσιελνί, ο Αλμούνια, ο Φαμπιάνσκι, ο Σκιλασί, ο Σανιά συν τους Φάμπεγκας και Νασρί που μάλλον θα φύγουν, θα πρέπει να πωληθούν καθώς έχουν δείξει ότι δεν μπορούν ν' ανταπεξέλθουν.

Χρήστος Διαμαντόπουλος




I am afraid of...

Συμφωνώ απόλυτα με το χθεσινό άρθρο του φίλου της Αρσεναλ σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει για να μπορέσει η ομάδα μας να διεκδικεί τίτλους. Εγώ θέλω να προσθέσω μερικούς ακόμη λόγους που φοβάμαι πως αν δεν διορθωθούν θα έχουμε πάλι τα ίδια:

1. Ερωτηματικό αποτελεί η θέση του γκολκίπερ. Ο Σέζνι μπορεί να είναι ταλαντούχος, ωστόσο είδαμε οτι τη προηγούμενη σεζόν έκανε ουκ ολίγα λάθη, δεν είναι σταθερός. Ο Αλμούνια -επιτέλους- φεύγει.

2. Δεν νομίζω ο Βενγκέρ να μην κάνει κίνηση για σέντερ μπακ, το έχει πει άλλωστε. Ο Βερμάελεν είναι ένας εξαιρετικός κεντρικός αμυντικός και νομίζω πως αυτός είναι ο πραγματικός αρχηγός των Γκάνερς. Παρολαυτά, χρειάζεται ένας ψηλός και δυνατός παρτενέρ δίπλα του τύπου Σάμπα ή Κέιχιλ. Ο Κλισί έφυγε, άφησε ορφανή τη θέση του αριστερού μπακ την οποία δεν νομίζω πως θα αντεπεξέλθει ο Γκίμπς.

3. Στη μεσαία γραμμή γνωρίζουμε όλη τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με Φάμπρεγκας και Νασρί. Εάν αποχωρήσει έστω κι ένας απο τους δυο, πρέπει να αποκτηθεί αμέσως ένας ισάξιος ή και καλύτερός του παίκτης για να τον αντικαταστήσει. Απο εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ντενίλσον με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η αγορά ενός αμυντικού χαφ που θα δίνει πολύτιμες ανάσες σε Σονγκ και Τζάκ.

4. Τέλος, στην επίθεση, μετά την απόκτηση του Ζερβίνιο (ο οποίος δεν είναι καθαρόαιμος φορ) νομίζω πως χρειάζεται ένας ακόμη επιθετικός που θα έχει το εύκολο το γκολ και που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρόμπιν Βαν Πέρσι. Ακούγεται για Μπενζεμα, άλλα δεν νομίζω ο Αρσέν να μας κάνει το χατίρι...

ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΚΟΥΡΤΗΣ


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)

TAGS: