Ο… Στίβεν Τζέραρντ της Μπόρνμουθ!

Πόσο τιμητικό είναι άραγε όταν σε συγκρίνουν με τον Στίβεν Τζέραρντ και μάλιστα, σε θεωρούν καλύτερο από τον αρχηγό της Λίβερπουλ; Την απάντηση μπορεί να τη δώσει μονάχα ο Μαρκ Πιού, ο οποίος έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Μπόρνμουθ και το england365 παρουσιάζει το μεγάλο αστέρι της LeagueOne!



Ο… Στίβεν Τζέραρντ της Μπόρνμουθ!

Ξέρατε ότι:

Τη διετία 2004-2006, όταν ο Πιού βρισκόταν στα τμήματα υποδομών της Μπέρνλι, σκόραρε 15 φορές, όμως φαίνεται πως τα γκολ αυτά δεν ήταν αρκετά για να πείσουν τον προπονητή της πρώτης ομάδας, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε ποτέ τον νεαρό μέσο στα πλάνα του.

«Τι να τον κάνουμε τον Στίβεν Τζέραρντ, όταν στην ομάδα μας παίζει ο Μαρκ Πιού;»! Αυτό είναι το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι της Μπόρνμουθ την περσινή σεζόν. Οι οπαδοί του συλλόγου λάτρεψαν τον Πιού, ο οποίος στις 43 εμφανίσεις του στο περσινό πρωτάθλημα έδειξε ότι δεν συμβιβάζεται ποτέ με τη μετριότητα. Προσπαθούσε σε κάθε παιχνίδι να πιάνει όλο και καλύτερη απόδοση εντός αγωνιστικού χώρου και τα κατάφερνε περίφημα.

Το αξιοσημείωτο, είναι πως πρόπερσι, ο Πιού αγωνιζόταν στη Χέρφορντ, στο χαμηλότερο στρώμα των αγγλικών πρωταθλημάτων και η Μπόρνμουθ μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη από την επιλογή της να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφού εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε… λίρα εκατό!

Το φετινό καλοκαίρι και έπειτα από τα 12 γκολ που πέτυχε ο Πιού την περσινή αγωνιστική περίοδο στη LeagueOne, δύσκολα έβρισκες κάποιον που να πιστεύει ότι ο 24χρονος μέσος δεν θα ανέβει ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του. Ωστόσο, επειδή όπως λέει και η λαϊκή ρήση «το καλό πράγμα αργεί να γίνει», το αγαπημένο παιδί των οπαδών της Μπόρνμουθ φαίνεται ότι θα… «ψηθεί» ακόμη περισσότερο παραμένοντας στην ομάδα του και την επόμενη σεζόν!

Δείτε την πανέξυπνη εκτέλεση πέναλτι του Πιού κόντρα στην Πλίμουθ: