Ποδόσφαιρο βλέπουμε επειδή…

Αγαπητοί αναγνώστες και συντάκτες του england365, έχω να σας θέσω ένα πολύ σοβαρό ερώτημα. Γιατί βλέπουμε ποδόσφαιρο; Για να φανατιζόμαστε, να τσακωνόμαστε και τελικώς να βγαίνουμε στους δρόμους και να τα κάνουμε όλα λίμπα;



Ποδόσφαιρο βλέπουμε επειδή…

(κείμενα αναγνωστών)

Για να πουλαμε εξυπναδα κανοντας τους προπονητες σατ καφενεια, κρινοντας παικτες και προπονητες καθισμενοι στο τραπεζακι μας με τη φραπεδουμπα μας παριστανοντας κατι που ηταν ενα παιδικο ονειρο αλλα δεν πραγματοποιηθηκε ποτε ... ή για να ψυχαγωγουμαστε να γελαμε και να κανουμε παρεα, παρακολουθοντας ωραιους αγωνες και πλουσιο θεαμα; Εγω προσωπικα προτιμω το τριτο!!!

Φυσικα και ολοι θελουμε η ομαδα μας να πρωταγωνιστει, να αγοραζει οτι καλυτερο κυκλοφορει και γεμιιζει καθε φορα το τεραστιο της γηπεδο. Ομως ακομα και αν δεν ειναι ετσι, πρεπει να θυμομαστε οτι την ομαδα μας την υποστηριζουμε και στα πανω της αλλα και στα κατω της!!!!

Ας ξυπνησουμε λοιπον και ας θυμηθουμε. (Και ειδικα εσεις οι γκρινιαριδες φιλοι της αρσεναλ, που καθε μερα αμεβαζεταιστα sites εριστικα σχολια του τυπου "ακομα και ενας πρωταρης θα σκεφτοταν πως με τοσες αποχορησεις, τα κενα θα πρεπει να καλυφθουν γρηγορα!!! ο κυριος βενκερ ομως οχι!!!! αντε γεια φιλε ... αν δεν παρεις τιτλο και φετος σε βλεπω να πσαχνεις ομαδα του χρονου!!!" - φυσικα δεν θελω να θειξω κανεναν...").

Δεν θα παω πολυ μακρια. Φετος ας πουμε. Δεν κερδισαμε την barca και μαλιστα με ανατροπη. Δεν παιξαμε καλυτερο ποδοσφαιρο απο την ομαδα -playstation; Δεν ημασταν η μονη ομαδα που δεν επαιξε αντιποδοσφαιρο κοντρα στηνbarcelona; Θυμηθητε λοιπον εσεις οι φανατικοι...τι ηταν η Arsenal πριν αναλαβει ο Βενκερ; Η ομαδα που επαιζε το χειροτερο ποδοσφαιρο στην Αγγλια!!! Θα σας αρεσε λοιπον να βλεπετε να επανερχεται αυτο το στυλ παιχνιδιου, ακομα και αν περναμε - επιτελους το πρωταθλημα; Εγω προσωπικα θα εκοβα καθε σχεση με την ομαδα!!!!

Εκτορας απο Ροδο IN WENGER WE TRUST!!!!LET'S GO GUNNERS!!!!



Το πλάνο των μεταγραφών

Είμαι φανατικός οπαδός της Arsenal και ελπίζω ότι φέτος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όλοι σχεδόν πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε έναν τερματοφύλακα αλλά εγώ θα διαφωνήσω. Αν εξαιρέσεις το λάθος στον τελικό του κυπέλλου ο Szczesnyέκανε πάρα πολύ καλή χρονιά και ψηφίστηκε και τέταρτος καλύτερος παίχτης της χρονιάς από τους οπαδούς στο επίσημο site της Arsenal.

Ο Fabianski με τον Μannone είναι καλές λύσεις για αλλαγή και δεν χρειάζεται να χαλάσει λεφτά για τερματοφύλακα. Χρειαζόμαστε έναν αμυντικό που να είναι καλός στο ψιλό παιχνίδι για να παίξει δίπλα στον Vermaelen και ένα αριστερό μπακ γιατί δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε την χρονιά με βασικό τον Gibbs. Στο κέντρο θα είναι καταστροφή να φύγουν και ο Fabregas και ο Nasri. Πρέπει να κρατήσει έναν από τους δυο και αν φύγει κάποιος να πάρει τον Mata από την Valencia που είναι εξαιρετικός παίχτης και ταιριάζει στην Arsenal.

Επιπλέον έχουμε τους Wilshere, Song, Ramsey και Arshavin (που δεν πιστεύω ότι θα κάνει δεύτερη συνεχόμενη κακή χρονιά) για το κέντρο και πρέπει να πάρει και κάποιον που να είναι καλός στο σκοράρισμα καθώς ένας από τους λόγους που χάθηκε και το πρωτάθλημα είναι γιατί στον δεύτερο γύρο έκτος από τον Van Persie δεν σκόραρε κανένας άλλος. Ο Gervinho πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίχτης και ελπίζω να σκοράρει όπως έκανε και στην Lille. Ακόμα περιμένω τον Wilshere να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες και να αρχίσει να σκοράρει.

Πρέπει να πάρει έναν επιθετικό διότι ο Van Persie είναι εξαιρετικός παίχτης αλλά τραυματίζεται εύκολα και δεν μπορείς να ρισκάρεις. Επίσης έχουμε και τον Walcott. Νομίζω ότι το ρόστερ μας είναι πολύ καλό και με τις προσθήκες θα είναι ακόμα καλύτερο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Wenger και νομίζω ότι θα κάνει της μεταγραφές που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Κωστής Λαμία


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)