Ανοδικά με Χάρλεϊ!(vid)

Από τα γήπεδα της League One μέσα σε μισή σεζόν ο Ράιαν Χάρλεϊ βρέθηκε στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ! Το england365.gr συνεχίζει το αφιέρωμά του στο Top-10 παικτών που ξεχώρισαν στη League One και ο μέσος της Έξετερ δεν θα μπορούσε να λείψει. Η μεταγραφή του στη Σουόνσι ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών του.



Ανοδικά με Χάρλεϊ!(vid)
Ο 26χρονος άσος με την μπάλα στα πόδια ήταν χάρμα οφθαλμών. Ειδικός στις στημένες μπάλες στις ντρίμπλες, στις κρυφές μπαλιές ο Άγγλος μέσος περίσσευε στο πρωτάθλημα της League One. Ο αστέρας της Έξετερ βρισκόταν στο μάτι πολλών συλλόγων και η Σουόνσι τον Ιανουάριο του 2011 προχώρησε στην απόκτησή του.

Δεν τον πήρε πάντως στο ρόστερ της στην Τσάμπιονσιπ κατευθείαν και επέλεξε να τον αφήσει στην ομάδα του δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Οι «κύκνοι» στο διάστημα αυτό κατάφεραν να πάρουν την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ και έτσι ο Χάρλεϊ μόλις σε λίγους μήνες θα κάνει άνοδο δύο κατηγοριών!

Με 4 γκολ σε 14 συμμετοχές στο τελευταίο εξάμηνο έδειξε ότι παραμένει σε καλή κατάσταση και ότι τα μυαλά του δεν πήραν αέρα από τη μεταγραφή. Έτρεξε και μόχθησε στα γήπεδα των μικρότερων κατηγοριών της Αγγλίας και τώρα θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να αγωνιστεί και στο ανώτατο επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε τον παίκτη σε δράση


TAGS: