Αλλάζει επίπεδο με Σνάιντερ!

Υπάρχουν μεταγραφές και μεταγραφές. Κάποιες που σου δίνουν μία απλά βάθος στο ρόστερ. Κάποιες που σου δίνουν μία επιπλέον ώθηση σαν ομάδα και κάποιες που σε ανεβάζουν από μόνες τους επίπεδο. Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν καταφέρουμε να πάρουμε τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα νιώθω σαν να βρήκαμε ξανά κάτι από Σκόουλς…



Αλλάζει επίπεδο με Σνάιντερ!
(κείμενο αναγνώστη)

Τον Σκόουλς τον παλιό. Τον Πολ Σκόουλς που μερικά χρόνια πριν αποτελούσε ένα από τα καλύτερα χαφ στον κόσμο. Ο Ολλανδός μέσος της Ίντερ μου τον θυμίζει έντονα. Ολοκληρωτικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, όμορφες μπαλιές, καταπληκτικά γκολ, ηγετική φυσιογνωμία.

Νάνι, Βαλένσια, Άσλεϊ Γιανγκ και Παρκ είναι μεσοεπιθετικά πολύ καλοί αλλά στον άξονα θέση βασική και αναντικατάστατη μπορεί να πάρει με το καλημέρα ο Σνάιντερ και να έχει δίπλα του είτε τον Κάρικ είτε τον Φλέτσερ είτε όποιον νομίζει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αρκεί στο κέντρο κάπου να δεσπόζει ο Γουέσλεϊ.

Ρούνεϊ, Ερνάντες, Μπέρμπα, Όουεν, ακόμη και ο Μακέντα θα φροντίσουν να αποδείξουν πόσο σημαντικές είναι οι μπαλιές του και θα τον κάνουν να μοιάζει όλο και περισσότερο με το πέρασμα του καιρό στον Σκόουλς.

Ηλίας Μάνου


(Στείλτε μας και εσείς τη δική σας άποψη ή οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο info@england365.gr)


TAGS: