Γεννημένος σκόρερ! (vids)

Όταν η Ίπσουϊτς αποφάσιζε να παραχωρήσει τον Τζόρνταν Ρόουντς στη Χάντερσφιλντ το 2009 γνώριζε πως ενδεχομένως έπεφτε σε… «γκέλα». Φυσικά, η επιβεβαίωση ήρθε με τον χειρότερο τρόπο, αφού ο νεαρός επιθετικός ανέπτυξε σχέση… πάθους με τα αντίπαλα δίχτυα και το england365 τον παρουσιάζει!



Γεννημένος σκόρερ! (vids)

Ξέρατε ότι:

Ο Ρόουντς έχει γεννηθεί στην Αγγλία, αλλά λόγω της πενταετούς θητείας του από μικρή ηλικία σε σχολείο της Σκοτίας, έχει αποκτήσει και δεύτερη υπηκοότητα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την εθνική ομάδα της χώρας στην οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Μόλις στα 21 του χρόνια, ο Ρόουντς αναδεικνύεται σε ένα από τα μεγαλύτερα «κανόνια» του πρωταθλήματος της LeagueOne αλλά και της Χάντερσφιλντ, αφού έχει ήδη μπει στη λίστα με τους 50 μεγάλους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!

Η Ίπσουϊτς ακόμη… μετανιώνει για την απόφαση να μην πάρει στα σοβαρά το… «θείο δώρο» που είχε στο ρόστερ της και να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «terriers», με τους οποίους την περσινή περίοδο σκόραρε 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε 39 συμμετοχές, δίνοντας συνέχεια το… ερέθισμα στον προπονητή του ώστε να τον περιλαμβάνει στα βασικά του πλάνα.

Ο Ρόουνς προτού καταλήξει στη Χάντερσφιλντ, πέρασε από τις Όξφορντ, Ρότσντεϊλ και Μπρέντφορντ με τη μορφή δανεισμού από την Ίπσουϊτς, αφού η τελευταία δεν εκτίμησε ποτέ το… ακατέργαστο διαμάντι που είχε στο δυναμικό της.

Δείτε τον Τζόρνταν Ρόουντς σε… τηλεοπτική πρόκληση με κεφαλιές:

Και ένα γκολ… και πάλι με το κεφάλι, κόντρα στη Σάουθεντ: