Περιπλανώμενος …ευτυχισμένος!

Το αφιέρωμα του england365.gr για τους δέκα καλύτερους ποδοσφαιριστές της League One πλησιάζει στο τέλος του και σειρά έχει ο Τζόνι Τζάκσον. Στα 28 του έχει αλλάξει 8 ομάδες, με την Τσάρλτον να αποτελεί την «Ιθάκη» του.



Περιπλανώμενος …ευτυχισμένος!

Το ξέρατε ότι:

Ο 28χρονος Άγγλος πήγε στην Τσάρλτον ως αριστερό μπακ και εκεί αγωνίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης του σεζόν. Στη συνέχεια «ανέβηκε» στο κέντρο και δεν έφυγε ποτέ από εκεί.

Μαθαίνοντας τα «μυστικά» της μπάλας στις ακαδημίες της Τότεναμ, ο Τζάκσον έφτασε να αγωνιστεί ακόμη και στην ομάδα αντρών των «πετεινών», έστω και 20 φορές μόνο. Οι δανεισμοί έγιναν συνήθεια για τον ίδιο, αφού οι Λονδρέζοι δεν τον είχαν στα πλάνα τους και κάθε χρόνο ο 28χρονος μέσος άλλαζε ομάδα.

Στην Κόλτσεστερ «κόλλησε». Εκεί βρήκε την Ιθάκη του και αναδείχθηκε Παίκτης της Χρονιάς στην Τσάμπιονσιπ. Αλλά και πάλι, η Τότεναμ ήταν αυτή που του στερούσε τη δυνατότητα να στεριώσει σε μια ομάδα. Ξανά δανεισμοί, ξανά αλλαγή παραστάσεων για τον ίδιο. Η Τσάρλτον έρχεται και δίνει τη λύση, αφού εκεί θα πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του, από πλευράς παραγωγικότητας.

Σε 39 αγώνες θα πετύχει 15 γκολ και θα μοιράσει 6 ασίστ και δείχνει να έχει αναγεννηθεί.