Ο… «μεσσίας» της Μπράιτον

Το παρουσιαστικό του, θυμίζει εκείνο του Ιησού Χριστού, όπως τον αποκαλούν και οι οπαδοί της Μπράιτον. Ο «μεσσίας» της ομάδας, έκανε τα θαύματά του στη δεξιά πτέρυγα, έχοντας άριστη συνεργασία με τον Έλιοτ Μπένετ, με τον οποίο αποτέλεσαν «εκρηκτικό» δίδυμο! Το england365.gr σας παρουσιάζει τον Ινίγκο Καλντερόν!



Ο… «μεσσίας» της Μπράιτον

  Ξέρατε ότι:

Παρά την απόλυτη υπακοή στον προπονητή του, Γκας Πογιέτ, ο Καλντερόν δεν έχει συμβιβαστεί ούτε μια φορά με το ρόλο του δεξιού μπακ στην ομάδα! «Είμαι παίκτης με επιθετικές αρετές. Μπορώ να βοηθήσω και αμυντικά, αλλά μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στα καρέ του αντιπάλου» έχει υποστηρίξει ο Ισπανός.

Ο 29χρονος άσος πιστώνεται ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της Μπράιτον την περσινή περίοδο, με τον σύλλογο να κερδίζει την άνοδό στην Τσάμπιονσιπ και μάλιστα δημιουργώντας νέο ρεκόρ οχτώ συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα!

Η δεξιά πτέρυγα της Μπράιτον… διέλυε οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα, αφού ο Καλντερόν μαζί με τον Μπένετ είχαν άριστη συνεργασία και ήταν… ο φόβος και ο τρόμος των υπόλοιπων ομάδων της LeagueOne. Το… «τρενό» της ομάδας του Γκας Πογιέτ έκανε ελάχιστες στάσεις μέχρι να κόψει πρώτη και με άνεση το νήμα του τερματισμού.

Ο Καλντερόν με 44 εμφανίσεις και 7 γκολ την περσινή αγωνιστική περίοδο συνείσφερε τα μέγιστα στη Μπράιτον, δεν έφερε ποτέ αντίρρηση στον προπονητή του παρά το γεγονός πως αρκετά συχνά τον χρησιμοποιούσε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και με τις επελάσεις του έγινε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Δείτε ένα από τα γκολ του Ισπανού χαφ: