Σάντερλαντ – Νιούκαστλ (preview)

Μετά το θετικό ντεμπούτο τους στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ οι Σάντερλαντ και Νιούκαστλ κονταροχτυπιούνται στο «Στάδιο του Φωτός» με την παράδοση να είναι σαφώς υπέρ των φιλοξενούμενων. Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει να δει ο Στιβ Μπρους την κατάσταση του αμφίβολου Τζον Ο’Σέι.



Σάντερλαντ – Νιούκαστλ (preview)

Η Σάντερλαντ ξεκίνησε με μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση το πρωτάθλημα κόντρα στη Λίβερπουλ και η ισοπαλία που απέσπασε (1-1) άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον Μπρους. Μόλις μία αλλαγή θα πραγματοποιήσει στην ενδεκάδα ο τεχνικός των «μαυρόγατων» με τον Βον αντί του Κόντμπακ. Φυσικά αν κριθεί έτοιμος ο Ο’Σέι πιθανότατα να πάρει και αυτός θέση στο βασικό σχήμα. Κόντρα στην παράδοση θα πάνε οι γηπεδούχοι που έχουν μόλις δύο νίκες τις τελευταίες 21 φορές που έχουν φιλοξενήσει τους αντιπάλους τους.

Η Νιούκαστλ ξεκίνησε επίσης θετικά με τη λευκή ισοπαλία εντός έδρας από τη φιλόδοξη, αν και με αρκετές απώλειες Άρσεναλ. Σε αυτό βοήθησε και ο Μπάρτον που κατάφερε να κερδίσει την αποβολή του Ζερβίνιο στα τελευταία λεπτά. Η ενδεκάδα δεν αναμένεται να αλλάξει ιδιαίτερα με τον Ρ.Τέιλορ να παίρνει τη θέση του Μαρβό, με τον Γκουτιέρες να ανεβαίνει στο χώρο του κέντρου και τον Ομπερτάν πιθανότατα να προτιμάται αντί του Μπα στην επίθεση. Δεν υπολογίζεται ακόμη ο τραυματίας Μπεν Αρφά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Σάντερλαντ (4-4-2): Μινολέ – Μπάρντσλεϊ, Φέρντιναντ, Μπράουν, Ελμοχαμαντί – Ρίτσαρτνσον, Βον, Κάτερμολ, Λάρσον – Γκιάν, Σεσενιό

Νιούκαστλ (4-4-2): Κρουλ – Ρ.Τέιλορ, Σ.Τέιλορ, Κολοτσίνι, Σίμπσον – Γκουτιέρες, Καμπάιγ, Τιοτέ, Μπάρτον – Αμεόμπι, Ομπερτάν