Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ (preview)

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πέφτει η αυλαία των αγώνων του Σαββάτου στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι να θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Ο Ιλάριο στη θέση του τραυματία Τσεχ, με τον Ρομέλου Λουκάκου πιθανότατα να παίρνει χρόνο συμμετοχής για το ντεμπούτο του στο σύλλογο.



Τσέλσι – Γουέστ Μπρομ (preview)

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας άφησε στον πάγκο τους Ντρογκμπά και Ανελκά στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Στόουκ και η Τσέλσι έμεινε στο 0-0. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει τους ίδιους έντεκα και για το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, με μοναδική ωστόσο αλλαγή αναγκαστικά στα γκολπόστ της ομάδας. Ο Τσεχ στάθηκε άτυχος και θα παραμείνει ένα μήνα εκτός δράσης. Ο Λουκάκου θα πάρει και αυτός θέση στον πάγκο και πιθανότατα κάποιο χρόνο συμμετοχής και στο ματς. Την παράδοση με το μέρος της έχει η Τσέλσι με δέκα νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς με την αντίπαλό της.

Η Γουέστ Μπρομ πάλεψε όσο μπορούσε στην εντός έδρας ήττα (2-1) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν κατάφερε όμως να χαμογελάσει στο τέλος αφού έχασε έστω και από αυτογκόλ. Ο μόνος πονοκέφαλος του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ακούει στο όνομα Πίτερ Οντεμβίγκι και θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Πιθανές ενδεκάδες:

Τσέλσι (4-3-3):Ιλάριο – Κόουλ, Τέρι, Άλεξ, Μποσίνγκουα, –Λάμπαρντ Μίκελ, Ραμίρες, –Μαλουντά, Τόρες, Καλού,

Γουέστ Μπρομ (4-3-3):Φόστερ –Σόρεϊ Όλσον, Τάμας, Ριντ, – Σάρνερ, Μουλούμπου Μόρισον – Μπραντ, Τσογι, Λονγκ