Φουλ επίθεση στο «Άνφιλντ» (preview)

Με σύμμαχο την παράδοση η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να επικρατήσει της επικίνδυνης Μπόλτον στο «Άνφιλντ» για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και να μείνει κοντά στην κορυφή.



Φουλ επίθεση στο «Άνφιλντ» (preview)

Παράδοση

Οι «κόκκινοι» μετράνε εννιά συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Μπόλτον εντός και εκτός έδρας και στοχεύουν τώρα στη δέκατη. Σε αυτά τα εννιά παιχνίδια μάλιστα έχουν 23 γκολ υπέρ τους και έχουν δεχτεί μόλις τέσσερα.

Φόρμα

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το δείχνουν περίτρανα εντός συνόρων από την αρχή της σεζόν, αφού φέτος δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Μεσοβδόμαδα και οι δύο πέρασαν με επιτυχία τα τεστ τους στο «Κάρλινγκ Καπ» κόντρα σε χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο.

Στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στην Άρσεναλ με σκορ 2-0 και έχει σύνολο τέσσερις βαθμούς. Η Μπόλτον προσπάθησε εντός έδρας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά υπέκυψε με 3-2 και έχει 3 βαθμούς.

Αγωνιστικά

Ο Κένι Νταλγκλίς συνεχίζει με τα γνωστά του προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, μιας και δεν υπολογίζει τους τραυματίες Στίβεν Τζέραρντ και Γκλεν Τζόνσον, αλλά και με ένα απρόοπτο. Στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στην Έξετερ τραυματίστηκε ο Ραούλ Μεϊρέλες που θα μείνει δύο περίπου εβδομάδες εκτός δράσης.

Από την άλλη ο Όουεν Κόιλ θα έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο με την επάνοδο στην αγωνιστική δράση του Τουνσάι Σανλί που συνδύασε την επιστροφή του με γκολ κόντρα στην Μάκλσφιλντ για το «Κάρλινγκ Καπ». Οι τραυματίες Μάρκος Αλόνσο, Σαμ Ρίκετς και Στιούαρτ Χόλντεν αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Ρέινα, Ενρίκε, Κάραγκερ, Άγκερ, Κέλι, Λούκας, Άνταμ, Ντάουνινγκ, Κάουτ, Σουάρες, Κάρολ

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Νάιτ, Κέιχιλ, Στέινσον, Ρίο-Κόκερ, Μουάμπα, Πετρόφ, Ιγκλς, Κλάσνιτς, Κ.Ντέιβις