Το «φτάνει στα άκρα» ο Τόρες

Σε οριακό σημείο κινδυνεύουν να βρεθούν οι σχέσεις του Φερνάντο Τόρες με την Τσέλσι, μετά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος. Ο επιθετικός των «μπλε» άφησε αιχμές για την …ταχύτητα των συμπαικτών του, κάτι που ευθύνεται και αυτό για την «ξηρασία» του στο σκοράρισμα.



Το «φτάνει στα άκρα» ο Τόρες

Σύμφωνα με τον Ισπανό άσο, η …παλιά φρουρά της Τσέλσι δεν έχει την ταχύτητα που απαιτεί η Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που παίζει και αυτό το ρόλο του στην επιθετική του δυστοκία.

«Η Τσέλσι είναι ίσως η λιγότερο …αγγλική ομάδα. Αυτό το λέω κυρίως λόγω των παικτών που έχουμε. Ένας μεγάλος σε ηλικία παίκτης παίζει αργά, έχει πολύ ώρα την μπάλα στην κατοχή του και αυτό είναι κάτι που ο σύλλογος προσπαθεί να αλλάξει», δήλωσε ο Ισπανός άσος, συμπληρώνοντας ότι «από την πρώτη στιγμή που» πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι ήξερε «ότι η περίοδος προσαρμογής θα κρατούσε πολύ».

Η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σάντερλαντ, με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να παρατάσσει στο αρχικό σχήμα τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τζον Τέρι, Φλοράν Μαλουντά, Άσλεϊ Κόουλ και Φρανκ Λάμπαρντ, οι οποίοι όλοι τους έχουν συμπληρώσει το 30ο έτος της ηλικίας τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Τόρες, ο οποίος έχει πετύχει μόλις 1 γκολ από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Τσέλσι δαπάνησε 50 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της.