Ήταν η σειρά του Όουεν

Επίδειξη δύναμης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έλαντ Ρόουντ» κόντρα στη Λιντς. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πανηγύρισαν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Carling Cup επικρατώντας με σκορ 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Μάικλ Όουεν και ένα του Γκιγκς.



Ήταν η σειρά του Όουεν

Τα Γκολ

(15’,32’ Όουεν, 45+1’ Γκιγκς)

Ο αγώνας

Μόλις στο 15’ πέτυχε γκολ ο Όουεν στην έδρα της Λιντς και έκοψε την όρεξη των γηπεδούχων. Ο Άγγλος επιθετικός στην πρώτη του συμμετοχή στη σεζόν ξεκίνησε διψασμένος και εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Παρκ.

Στο 32΄ ο Όουεν και πάλι ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Ντιούφ πραγματοποίησε όμορφη ενέργεια από πλάγια με τον Όουεν να στοπάρει και να πλασάρει όμορφα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ράιαν Γκιγκς έδειξε και πάλι την κλάση του με ένα έξοχο γκολ για να σφραγίσει ουσιαστικά την πρόκριση των «κόκκινων διαβόλων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συνθέσεις Ομάδων

Λιντς: Λόνεργκαν, Λις, Μπρόμπι , Γουάιτ, Ο’Ντι, Χόουσον, Κλέιτον, Μπέκιο (52’ Φορσέλ), Σνόντγκρας, Κίοχ (52’ Βεϊρίνεν), ΜακΚόρμακ (66’ Νούνιεζ)

Μαν.Γιουνάιτεντ: Άμος, Φάμπιο, Φράιερς, Κάρικ, Βαλέντσια, Γκιγκς (Πογκμπά 46'), Παρκ, Όουεν, Μπερμπάτοφ, Μακέντα (77΄Κόουλ), Ντιούφ (70΄Γουέλμπεκ)