Επιστροφή Αντσελότι στην Τσέλσι!

Ο Κάρλο Αντσελότι έφυγε πέρυσι από την Τσέλσι όμως το...φάντασμά του παραμένει στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Φούλαμ, οι εκπρόσωποι του Τύπου, πήραν στα χέρια τους τις συνθέσεις των δύο ομάδων και διαπίστωσαν ότι η Τσέλσι έχει τεχνικό τον Ιταλό και όχι τον Αντρέ Βίλας-Μπόας (φώτο)



Επιστροφή Αντσελότι στην Τσέλσι!
Το παιχνίδι με τη Φούλαμ για το Carling Cup έκρυβε μια έκπληξη για τους ρεπόρτερ που βρέθηκαν στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε την εμφάνισή του ξανά για λογαριασμό της Τσέλσι χωρίς να το επιδιώξει ο ίδιος. Στο όνομα του τεχνικού της ομάδας, κάτω από τις σύνθεση και με τον τίτλο προπονητής, βρέθηκε το όνομά του και όχι αυτό του Βίλας-Μπόας.
 
Αν και οι περισσότεροι ίσως κατάλαβαν το λάθος που είχε γίνει, το μυαλό τους ταξίδεψε μερικούς μήνες πίσω όταν ο Ιταλός βρισκόταν ακόμα στον πάγκο των "μπλε". Μήπως οι υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου, γνωρίζουν κάτι που διαφεύγει και στον ίδιο τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Εκτός και αν κάποιος έχει προσωπικά με τον Πορτογάλο τεχνικό και ξεκίνησε από νωρίς...ο πόλεμος νεύρων προκειμένου να ανοίξει ξανά ο δρόμος για την επιστροφή του Ιταλού.