ΚΠΡ - Μπλάκμπερν

Κακή παρένθεση θέλουν να πιστεύουν στην ΚΠΡ ότι ήταν η συντριβή με 6-0 από τη Φούλαμ και οι Ρέιντζερς θα ψάξουν άμεσα την επιστροφή τους στις νίκες. Απέναντί τους η Μπλάκμπερν, η οποία συνεχίζει να παραπαίει, με την άμυνά της να είναι η δεύτερη χειρότερη στο πρωτάθλημα.



ΚΠΡ - Μπλάκμπερν

Ο Νιλ Γουόρνοκ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν έβλεπε την ομάδα του να δέχεται 6 γκολ από τη Φούλαμ, και ελπίζει ότι οι παίκτες του θα παρουσιάσουν το παλιό καλό πρόσωπο τους, που έφερε την ΚΠΡ στη μέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η νίκη της Μπλάκμπερν κόντρα στην Άρσεναλ δεν είχε συνέχεια, με τον Στιβ Κιν να κρατά με νύχια και με δόντια τη θέση του στην ομάδα. Ο τεχνικός των «ρόδων» σε κάθε παιχνίδι παίζει το κεφάλι του και ελπίζει σε ανάκαμψη.

Αγωνιστικά νέα

Η συμμετοχή του Ματ Κόνολι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Γουόρνοκ, ενώ ο Αρμάν Τραορέ έχει τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, αφού εξέτισε την ποινή του. Μοναδικές απουσίες αυτές το Κίερον Ντάιερ και του Ντάνι Γκάμπιντον.

Από την πλευρά του ο Κιν μπορεί να υπολογίζει στον Πάντερσεν και στον Γκουντγουίλι, ενώ η συμμετοχή του Νταν θα αποφασιστεί το Σάββατο το πρωί.


Ενδιαφέροντα Στοιχεία:

-Η ήττα της ΚΠΡ από τη Φούλαμ με 6-0 ήταν η πιο βαριά της από το 1987.


Πιθανές ενδεκάδες

ΚΠΡ: Κένι – Γιανγκ, Χαλ, Φέρντιναντ, Τραορέ – Μπάρτον, Ντέρι, Φαουρλίν – Ράιτ Φίλιπς, Μποθρόιντ, Τααράμπ

Μπλάκμπερν: Ρομπινσον – Σαλγκάδο, Σαμπά, Νταν, Ζιβέ – Χοιλέτ, Ενζονί, Νταν, Όλσον – Γιακούμποιυ, Φορμίκα

TAGS: