Στόουκ - Φούλαμ

Να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Σουόνσι θέλει η Στόουκ και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με το «Μπριτάνια» να παραμένει απόρθητο. Αντίθετα, η Φούλαμ θέλει να δώσει συνέχεια στην επιβλητική της νίκη κόντρα στην ΚΠΡ, την ώρα που τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τέλος.



Στόουκ - Φούλαμ

Στο «Μπριτάνια» έχει καταφέρει και έχει επικρατήσει της Λίβερπουλ, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -όπως και η Τσέλσι- έφυγε με ισοπαλία. Η Στόουκ θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της μπροστά στο κοινό της, με την επιθετική της συγκομιδή, όμως, να είναι η χειρότερη στην Πρέμιερ.

Από την άλλη, η Φούλαμ θα ψάξει το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη, μετά το 6-0 επί της ΚΠΡ, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Τόνι Πιούλις για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στον Μάθιου Εθέρινγκτον, στον οποίο θα γίνει ένεση πριν τον αγώνα για τους πόνους που νιώθει στη μέση. Αντίθετα οι Τζόουνς, Πέναντ και Γουίλσον, αν και είναι αμφίβολοι, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους.

Από την πλευρά του, ο Μάρτιν Γιολ είδε τον Κέριμ Φρέι να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του, ενώ και ο Μπράιαν Ρουίς δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του. Εξακολουθεί να είναι εκτός ο Φίλιπ Σεντέρος, ενώ ο Άαρον Χιουζ επιστρέφει, μετά τα προβλήματα στους προσαγωγούς.


Ενδιαφέροντα στοιχεία:

-Σε όσα παιχνίδια αγωνίζεται η Στόουκ, ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού πέφτει στο 61% του 90λέπτου, ποσοστό χαμηλότερο από όλες τις ομάδες της Πρέμιερ.


Πιθανές ενδεκάδες

Στόουκ: Μπέγκοβιτς – Χουθ, Σόουκρος, Γούντγκεϊτ, Γουίλσον – Πέναντ, Ντέλαπ, Γουάιτχεντ, Εθέρινγκτον – Κράουτς, Γουόλτερς

Φούλαμ: Σβάρτσερ – Γκριγκέρα, Χιουζ, Χάνγκελαντ, Ρίισε – Ντέμπσεϊ, Ετούχου, Μέρφι, Ντεμπελέ – Ζαμόρα, Τζόνσον