Τώρα αυτή σέρνει το χορό!

Γνώριζε από πριν την ισοπαλία στο «Άνφιλντ». Σιγά μην άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έμεινε να… λιγουρεύεται την κορυφή της βαθμολογίας, επικράτησε της Άστον Βίλα 4-1 και απολαμβάνει τη μοναξιά της πρώτης θέσης μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!



Τώρα αυτή σέρνει το χορό!

Α’ ημίχρονο:

Απόντος του Κάρλος Τέβεζ, ο Μάριο Μπαλοτέλι κλήθηκε να αναλάβει τον ρόλο του ποδοσφαιριστή που θα έβαζε τη μπάλα στα δίχτυα της Άστον Βίλα και ανταποκρίθηκε στο έπακρο! Ο νεαρός φορ των «πολιτών», ανταμείφθηκε για το δυναμικό του ξεκίνημα και στο 28ο λεπτό με πανέμορφο ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή των «χωριατών», έκανε το 1-0!

Το γκολ, βοήθησε τον Μπαλοτέλι να κάνει τους φίλους της Βίλα να… «σωπάσουν» μια και καλή, αφού μέχρι τη στιγμή που η Σίτι απέκτησε το προβάδισμα, ο Ιταλός επιθετικός και οι φιλοξενούμενοι οπαδοί είχαν ανοίξει μια… μικρή κόντρα.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ο Μπαλοτέλι ανέλαβε αρκετές πρωτοβουλίες και στη λήξη του πρώτου μέρους ήταν αυτός που είχε κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι, βάσει των όσων έδειχνε και ο φωτεινός πίνακας του «Etihad Stadium».

Β’ ημίχρονο:

Ο Άνταμ Τζόνσον ζήλεψε και θέλησε να… κλέψει λίγη από τη δόξα που είχε κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ο συμπαίκτης του. Εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας της Άστον Βίλα και με αριστερό πλασέ στο 47ο λεπτό, έγραψε το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Μόνο που… ήθελε και ο Κομπανί να πανηγυρίσει και το κατάφερε στο 52ο λεπτό με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τζόνσον, για το 3-0!

Ακόμη και η μείωση του σκορ από το πανέμορφο γκολ του Στίφεν Γουόρνοκ στο 65’, έπειτα από την αποτυχία της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν τη σέντρα του Αγκμπονλαχόρ από τα δεξιά, δεν ήταν ικανή να χαλάσει τη διάθεση των «πολιτών». Κάτι, που μάλιστα φάνηκε από το γκολ του Μίλνερ που με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 4-1 στο 71ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ρίτσαρντς (66’ Κ. Τουρέ), Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Ντε Γιόνγκ, Μπάρι, Γ. Τουρέ (66’ Σίλβα), Τζόνσον (77’ Χάργκριβς), Μίλνερ, Μπαλοτέλι

Άστον Βίλα: Γκίβεν, Χάτον, Νταν, Κλαρκ, Γουόρνοκ, Ντελφ (76’ Αλμπράιτον), Πετρόφ, Άιρλαντ (55’ Ενζόγκμπια), Χέσκεϊ (63’ Μπάναν), Αγκμπονλαχόρ, Μπεντ