Ούτε τώρα...

Ούτε το ταξίδι στην Ινδία δεν βοήθησε τη Μπλάκμπερν να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ! Οι «ρόβερς» αντιμετώπισαν την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» αλλά έμειναν στο 1-1 με τους νεοφώτιστους, αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα του Στιβ Κιν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 8 αγωνιστικές!



Ούτε τώρα...

Α’ ημίχρονο:

Η «εξάρα» της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Φούλαμ φάνηκε να… σβήνει εύκολα από τη μνήμη των οπαδών της ΚΠΡ, τη στιγμή που ο Χέλγκιουσον έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα στο παιχνίδι με τη Μπλάκμπερν και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ρέιντζερς! Ο επιθετικός των νεοφώτιστων έφτασε στα 100 γκολ στη θητεία του στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τρόπο… μαγικό, αφού στο 16ο λεπτό του αγώνα, η σέντρα που επιχείρησε πήρε τροχιά προς την αντίπαλη εστία και μάλιστα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0! Ξανά όμως, τας συναισθήματα των γηπεδούχων θα μετριάζονταν με την άμεση απάντηση από τους «ρόβερς». Ο Σαμπά στο 25ο λεπτό νίκησε όλη την άμυνα της ΚΠΡ από εκτέλεση κόρνερ και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, με το οποίο… όλα ξεκινούσαν από την αρχή!

Η επιθετική διάθεση που επιδείκνυαν οι δύο ομάδες ήταν ο λόγος για τον οποίο η αναμέτρηση στο «Λόφτους Ρόουντ» αντάμειψε όσους βρίσκονταν στο γήπεδο και απολάμβαναν το θέαμα, άσχετα από τη δυσαρέσκεια των γηπεδούχων για το σκορ.

Β’ ημίχρονο:

Στην επανάληψη, ο Τζόι Μπάρτον που καθοδηγούσε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, δυσκολευόταν να βρει τους διαδρόμους που χρειαζόταν ώστε οι Ρέιντζερς να πλησιάσουν απειλητικά την εστία της Μπλάκμπερν. Ο Αντέλ Τααράμπτ που μπήκε στο παιχνίδι λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας, προσπάθησε να αποδείξει στον Γουόρνοκ ότι έκανε λάθος που τον άφησε στον πάγκο, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει πλάγια στο πρώτο καλό σουτ που δοκίμασε…

Το παιχνίδι δεν ξεκόλλησε από το 1-1 και η Μπλάκμπερν, παρά την πρόσφατη επίσκεψη στην Ινδία και τη συνάντηση του επιτελείου με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, έδωσε συνέχεια στη φετινή αρνητική της πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΠΡ: Κένι, Γιάνγκ, Φέρντιναντ, Χολ, Τραορέ, Ντέρι, Φαουρλίν, Ράιτ – Φίλιπς (83’ Σμιθ), Μπάρτον, Μακί (64’ Τααράμπτ), Χέλγκιουσον

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Σαλγκάδο, Σαμπά, Νταν, Ζιβέ, Λόου, Πέτροβιτς, Ενζοζί, Όλσον, Χόιλετ, Ρόμπερτς (67’ Γκουντγουίλι)