«Βαρέθηκε» να είναι τελευταία!

Φαίνεται πως τα εκτός έδρας παιχνίδια της… πάνε καλύτερα! Η Μπόλτον επικράτησε στο «DW» της Γουίγκαν με 3-1, πήρε τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα ξανά μακριά από το σπίτι της και… ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.Την 5η συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η εκ των ουραγών πλέον Γουίγκαν!



«Βαρέθηκε» να είναι τελευταία!

Α’ ημίχρονο

Με… φόρα ξεκίνησε την αναμέτρηση η Μπόλτον με τον Κρίστοφερ Ίνγκλς να σεντράρει με στόχο τον Ρίο Κόκερ και τον αμυντικό των γηπεδούχων, Γκάρι Κάλντγουελ να είναι τελικά αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!Δύο λεπτά αργότερα η Μπόλτον θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματά της, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ελ Χαμπσί είπε όχι στην προσπάθεια του Ίνγκλς.Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τη υπεροχή και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα και  στο 23’ με τον Κένι Ντέιβις να κατεβάζει έξοχα μια μακρινή μπαλιά, αλλά του σουτ του να καταλήγει και πάλι στα χέρια του Ελ Χαμπσί. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν την ισορροπία στο παιχνίδι με τον Μοχάμεντ Ντιαμέ. Ο Σενεγαλέζος μέσος έστειλε τη μπάλα με εξαιρετικό σουτ στη γωνία του Γιασκελάινεν κάνοντας το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου  πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Ντέιβις να εκμεταλλεύεται το λάθος του Γκόχουρι και τον Ν’ Γκονγκ να κάνει το1-2.

Β’ ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο των Ρονταλέγκα και Φιγκερόα στην ανάπαυλα να φαίνεται πως ενέργησε ευεργετικά για το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνες που ξεκίνησε να ασκεί σημαντική πίεση στην άμυνα της Μπόλτον. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ρυθμού και της κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Κόντρα στη ροή του ματς η Μπόλτον έχασε τεράστια ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ο Κάντγουελ ανέτρεψε τον Μπογιάτα με τον Ντέιβις να μην μπορεί να κερδίσει από το σημείο του πέναλτι στο τον Ελ Χαμπσί! Η Γουίγκαν προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τελικά η Μπόλτον ήταν αυτή που πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ίνγκλς στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 1-3!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουίγκαν: Αλ Χαμπσί, Γκόχουρι (45' Ρονταγιέγκα), Μπόις, Κάλντουελ, Αλκαράζ, Γουότσον (45' Φιγκερόα), ΜακΚάρθι (75' Μαλόνει), Ντιαμέ, Τζόουνς, Ντι Σάντο, Μόσες

Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Ρόμπινσον, Κέιχιλ, Μπογιάτα, Γουίτερ, Ίνγκλς (93' Μ. Ντέιβις), Πετρόφ (88' Γκάρντνερ), Ρίο Κόκερ, Πράτλεϊ, Ντέιβις, Ενγκόγκ (85' Κλάσνιτς)